Huis » Grote » Je wilt graag geneukt worden dan benen wijd selfies van mijn vriendin naakt

Je wilt graag geneukt worden dan benen wijd selfies van mijn vriendin naakt

Klik hier voor meer webcams!! Mijn gebeurtenis, die ik met u wil delen speelde zich twee maanden geleden af. Omdat ik op deze site heel vaak geniet van alle verhalen en gebeurtenissen van anderen, wil ik een keer door het opschrijven van mijn belevenis mijn steentje bijdragen. Mijn naam is Lia, ben 44 jaar, redelijk slank, moeder van 3 kinderen, dus niet helemaal strak meer. Wel nog een paar flinke stevige tieten, cub C, beetje kort, donkerrood geverfd haar, donkere ogen, beneden heb ik een kleien driehoekje kort haar, en mijn lippen zijn kaal.

Al 15 jaar ben ik getrouwd, en de eerlijkheid gebied mij te zeggen dat ik niet altijd “trouw” ben geweest. Door alle jaren van mijn huwelijk ben ik denk ik een keer of 5 “vreemd” geweest. Met mijn man heb ik nog best wel een goed sex leven, maar na zoveel jaren is het gewoon minder spannend. Maar daar gaat dit gebeuren niet over, drie dagen per week werk ik als onderwijzeres op een lagere school. Maandag en dinsdag ben ik altijd vrij.

De dinsdag middag ga ik al jaren naar de sauna, kwartiertje rijden van mijn huis, is de sauna, is best een flink complex. Er is een bar, met zitbanken en relax stoelen, uiteraard meerdere sauna cabines, een redelijk zwembad binnen, en een ruimte waar een paar solariums staan, kortom alles is er gewoon. De dinsdag middag is “mijn” middag zeg maar, thuis weten ze dat ik dan naar de sauna ben, neem daar ook ruim de tijd voor.

Op dinsdagmiddag is het nooit druk, meestal zijn er een stuk of vijf – zes andere vrouwen ook, verder niets. We zien elkaar daar vaker, we groeten elkaar, en een praatje maar niet echt contact, vind ik ook prima hoor, en meestal dezelfde man achter de bar, maar hij is ook vaak elders. Deze normale dinsdagmiddag, ik had een sauna ronde gedaan, en zat ik een relax stoel met een kopje thee, in een tijdschrift te bladeren.

Gaat de deur open, komen er vier mannen binnen. Het zijn mannen van ongeveer veertig jaar schat ik, ze lopen naar de bar en vragen daar wat, ik hoor dat het Engelsen zijn. Het barmannetje verstaat ze niet, en vraagt mij om hulp. Spreek wel een beetje Engels, dus ik sta op en loop naar de bar, en vertaal wat ze vragen en geef hun weer antwoord, hoe het werkt, en hoe lang ze hier mogen blijven enz. Ik leg alles uit en dat ze mogen blijven zolang als ze willen en waar alles is.

Een van die mannen is wel een mooie man, beetje getinte huid en als hij je aankijkt heb je het gevoel dat zijn ogen je prikken zeg maar. Dus ik loop weg en zeg : “als je wat te vragen heb hoor ik het wel”. Ga weer verder met lezen en drink mijn thee op. Als ik weer in de sauna zit komen er twee van hun binnen, ook mijn “favo” zeg maar.

Bekijk de mannen een beetje maar verder niets bijzonders, erna, doe ik de koude douche en ga even zwemmen. Als ik me afgedroogd heb, loop ik met de handdoek omgeslagen naar de solarium ruimte. Druk dat ding aan, en ga naakt natuurlijk op mijn handdoek liggen. Na een poosje hoor ik iemand zeggen, ik schrijf hier alles in het Nederlands, maar die mannen spreken Engels natuurlijk. Hij heeft een crème bij zich waar hij zich mee moet insmeren, omdat hij een erg gevoelige huid heeft, het hoe en waarom kan ik niet helemaal verstaan en begrijpen, maar het zal wel.

Of ik zijn rug in wil smeren. Dat vind ik goed, en gebaar dat hij naast mij moet komen zitten, zodat ik erbij kan. Het “spul” lijkt een beetje op “haar gel” zeg maar, het ruikt heerlijk, en als ik even bezig ben, wordt het ook een beetje warm. Dat zeg ik ook tegen hem, dat blijkt zo te koren, en het ontspant de huid volgens hem ook. Ik doe het goed inwrijven, en ook beetje masseren, als ik klaar ben vraagt hij : “zal ik uw rug ook even doen?

Heerlijk ontspan ik ervan, als hij klaar is vraagt hij heel voorzichtig : “voorkant”? Waarom ook niet denk ik, hij heeft mij toch al naakt gezien, en hij doet het heerlijk. Op mijn buik begint hij, en gaat zo naar boven richting mijn tieten, ook deze masseert hij heerlijk in met dat spul. Wel neemt hij ruim de tijd voor mijn tieten, maar ik geniet ervan, wel heb ik het gevoel dat mijn tepels er heel erg gevoelig van worden, en voel ook dat ze stijf en groter worden.

Dan gaat hij naar beneden, ik liet hem begaan, maar ik lag gewoon geil te worden, zo via mijn onderbuik, liezen naar mijn kut. Eerst vrij voorzichtig over mijn kut, als snel wrijft hij stevig over mijn kut en voel ik dat hij met een vinger tussen mijn lippen gaat. Hij legt mijn benen iets verder uit elkaar. Hij masseert de buitenkant en gaat tussen mijn benen tot aan mijn ster en dan weer omhoog.

Hij voelt ook wel dat mijn kut aan het nat worden is, en ik voel de warmte van die crème, en ook dat mijn kut gevoelig wordt. Als hij vaker, en met meer vingers steeds dieper in mijn kut gaat, doe ik mijn benen verder uit elkaar, mijn ademhaling wordt zwaarder en onregelmatig. Als hij op mijn klit drukt dan schok en tril ik. Dan weer is hij mij aan het vingeren en duim op mijn klit, dan weer met een vinger in mijn ster, Door die crème, en mijn kut vocht, is alles daar nat en glad Bloedgeil ben ik inmiddels, als ik hem nog even door laat gaan, kom ik klaar.

Mijn benen trek ik verder op, zodat ik echt met mijn benen wijd lig, als hij dan nog dieper in mij gaat kom ik klaar. Met een langgerekt “jjjjjjaaaaaaaaa”kom ik kreunend en schokkend klaar Dan vraagt hij “maby i have to fuck you”. Ik denk bij mezelf : “ja heel graag” maar dat kan niet hier in de sauna. Dat zeg ik ook, maar hij antwoord : “mijn vriend hier kan daar de mensen tegenhouden die naar hier willen komen”.

Wat ik dus niet wist en had gezien dat er een tweede bij stond te kijken. Als ik dat zie, ga ik akkoord dat hij me gaat neuken. Hij komt naast me liggen, door die crème staat mijn kut in brand, en voor mijn gevoel is mijn klit vier keer zo groot. Dan gaat hij op mij liggen en zijn stijve paal glijdt moeiteloos bij mij binnen. Heerlijk diep voel ik zijn harde paal diep in mij, wat ben ik hier aan toe.

Niet snel en wild, maar met een regelmatig tempo stoor hij zijn paal stevig en diep in mij. Elke stoot voel ik hem tegen mijn baarmoeder mond aan komen, langzaam er uit, dan stevig diep in mij, een gekmakend ritme. Wat er in die crème zit weet ik niet, mijn tepels prikken en jeuken, ik trek en knijp eraan, super gevoelig zijn ze. Mijn kut is veel natter dan normaal, en vreselijk gevoelig, ik heb het gevoel of mijn hele lichaam één grote gevoelige kut is.

En hij stoot maar door in hetzelfde ritme. Ik voel dat ik op weg ben naar een vreselijk orgasme, met mijn voeten op zijn kont duw ik hem nog harder en dieper in mij. Hij begint ook te kreunen en in het Engels te roepen dat hij gaat komen. Ik werk zo goed mogelijk mee. Dan pompt hij de inhoud van zijn zak diep in mijn grote geile kut.

Straal na straal ontvang ik, jeetje wat kom ik klaar, als hij uitgespoten is gaat hij van mij af, ik blijf met mijn benen wijd liggen, ik voel dat mijn kut echt heel ver open staat, en ook leeg loopt. Met mijn ogen dicht blijf ik zo liggen om even bij te komen, dan hoor ik hem zeggen : “do you want to fuck her all so? I watch out there”, ik doe mijn ogen open, en zie dat hij dat aan zijn vriend vraagt die op de uitkijk stond.

Te verbouwereerd ben ik om wat te zeggen, mede ook door mijn heftige klaarkomen werkt de bovenkamer nog niet snel. Dan voel ik hem al van beneden vandaan op mij komen en zijn harde paal al in mijn wijd openstaande kut schuiven. Eigenlijk vind ik het prima, want ik ben alleen nog maar geiler geworden, en mijn kut staat nog steeds in brand. Dus kreunend zeg ik in zijn oor : “yes, fuck me hard and deep”.

Zo laat ik me dus door de tweede Engelman zomaar neuken Bij hem heb ik ook het gevoel dat ik een stampende heipaal in mijn kut heb, dit is gewoon neuken om geneukt te worden Heerlijk vind ik het, genietend onderga ik zijn stoten, bij elke stoot roep ik in zijn oor : “yes, yes, yes” Op deze manier ga ik weer helemaal lekker klaar geneukt worden, dat ik een getrouwde vrouw ben, daar denk ik geen seconde aan.

Het enige wat ik voel is mijn grote open en brandende kut, en een grote stotende paal in mij Dan roep ik in zijn oor dat ik klaar ga komen en hij ook moet komen, hij voert het tempo op en begint te schokken en te krampen, en voel ik dat ik weer volgespoten ga worden. Ook deze tweede lading zaad die in mij gespoten wordt doet mij weer klaarkomen. Als hij weer van mij af is, en ik ga zitten, duizelt het mij, ik ben hier dus drie keer klaargekomen en twee keer volgespoten, bedenk ik me.

Dan vraag ik die tweede neuker of hij mij even helpt op te staan, mijn knieën zijn een beetje week. Met de handdoek ga ik tussen mijn benen, omdat mijn kut nog open staat, lekt er veel sperma uit. Moet proberen een beetje onopvallend bij de douches te komen, dan kan ik me even afspoelen en mijn kut wassen. Daarna loop ik naar de bar ruimte, waar zij inmiddels ook zitten, ze bieden mij een drankje aan. Mijn “favo” komt naast mij zitten en vraagt of ik er van genoten heb.

Dan vertel ik hem natuurlijk dat ik er geweldig van genoten heb, en vraag hem hoe het komt dat mijn kut soort van in brand stond. De crème die hij heeft komt van een of andere Indiër , speciaal voor zijn huid, maar hij had ontdekt dat het op een pik en kut geweldig werkt. Ik geef aan dat ik als ‘beloning” graag die tube wil krijgen van hem. Hij kijkt mij met zijn mooie donkere ogen aan, en zegt lachend : “daar valt over te praten, maar er is nog een probleem, twee van mijn vrienden hebben niet geneukt”.

Dan kijk ik hem ongelovig aan, en zeg : “dus om dat tubetje te krijgen moet ik mij in totaal door vier mannen laten neuken en volspuiten”,en bedenk me ondertussen dat ik wel heel erg lekker heb geneukt met die twee Engels mannen. Dan besluit ik om gewoon brutaal te zijn, want of ik nou door twee of vier man geneukt ben, maakt ook niet zo veel meer uit En zeg na even goed nagedacht te hebben, want alles moet in het Engels : “ik wil met die ander twee ook neuken, dan wil ik die tube en tweehonderd euro”.

Eigenlijk schrik ik van mijzelf, “ik”. Over en weer kijken ze elkaar aan, en hij zegt : “okay, akkoord”. Het bar mannetje wenkt mij en zegt, ik weet dat jij je al door twee man hebt laten neuken daar, en ik begrijp uit dit alles dat die andere twee ook willen, jullie zijn de enige nog, als ik de deur op slot doe. Voel me wel een beetje betrapt, maar zeg dan tegen hem : “dat is goed, dan breng ik de sleutel wel bij jou als ik naar huis ga.

Dat vind hij goed, en pakt zijn spullen, gaat weg en ik draai de deur op slot als hij weg is. Nu weet ik dus dat dit hier gewoon een geile orgie gaat worden

Zondag 15st, December 11:22:57 Am

Waar je wilt graag geneukt worden dan benen wijd e-mail
Stuur een gratis bericht naar Acb_devere1104
Offline

Beschrijving:

Acb_devere1104
43 jaar vrouw, Krab
Bergen Aan Zee, Netherlands
Arab(Vloeiend), Spaans(Beginner), Urdu(Geavanceerd)
Begeleider, Verzender
ID: 1932472577
Vrienden: fpetrychyn, hasthor
Profiel
Geslacht Vrouw
Kinderen Wil
Hoogte 186 cm
Toestand Getrouwd
Onderwijs Hoger onderwijs
Roken Ja
Drink Nee
Communicatie
Naam Marilyn
Profiel bekijken: 6691
Telefoonnummer: +312367-914-89
Stuur een bericht

Gerelateerde berichten

Gratis je wilt graag geneukt worden dan benen wijd dank aan onze

Ze voelt zich nog een beetje moe, maar centjes moeten binnenkomen en dus houdt ze de beentjes niet langer toe.

Je wilt graag geneukt worden dan benen wijd een

Europa League Voetbal. Feyenoord heeft na het gelijkspel tegen Rangers donderdagavond overwintering in de Europa League niet meer in eigen hand.

Je wilt graag geneukt worden dan benen wijd rijpe moeders huisvrouwen

Dame ontvangt thuis neuken in je buurt thai massage hookers gratis sex chat belgie afspraakjes nederland porno seks nl zwarte kut wil jij mij neuken Thuisontvangst mooie schone vrouwen sex gezocht oma is geil dikkememmen erotische tantramassage prive tantra massage lekker tiener kutje.

Man niet je wilt graag geneukt worden dan benen wijd download apeldoorn online

EenVandaag ondervroeg in totaal bijna 2. Het sturen van een seksueel getinte naakt foto is onder jongeren steeds normaler, ook al op jongere leeftijd.

Je wilt graag geneukt worden dan benen wijd hoogte

Gratis Sex, Porno films met o.

Kunt dagen je wilt graag geneukt worden dan benen wijd het laatste nieuws

We hebben een enorme gratis DVD selectie die je kunt downloaden of streamen.

Een man je wilt graag geneukt worden dan benen wijd keek

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure!

Femdom je wilt graag geneukt worden dan benen wijd bijgewerkte site

Categorieën Upload video Zoeken. Sex-ly is de enige website ter wereld die de meeste gratis seksfilms in HD laat zien.

Wendy je wilt graag geneukt worden dan benen wijd vindt

Ik heb een verrassing”.

Een mooie, je wilt graag geneukt worden dan benen wijd een

Met jongere mannen omgaat, is een hoger nadat de slaapkamer begint met haar handtas ook veel datingadvies voor de buurt en smeermiddel aan gaan.

Aantal je wilt graag geneukt worden dan benen wijd neuken

Zoek snel een verhaal Welkom bezoek st er!

Je wilt graag geneukt worden dan benen wijd tot

Samen met mijn vrouw Marit 24 zijn wij in een spannende geile situatie terecht gekomen met mijn ouders Joke 49 en Frans Klik hier voor meer webcams!!

Show thuisbasis je wilt graag geneukt worden dan benen wijd zei Paulus beval

Dat hoeft natuurlijk helemaal niet; een print met het thema naakt kan erg mooi zijn in je interieur, zeker wanneer het stijlvol gebruikt wordt. Er heerst soms nog wat terughoudendheid bij mensen wanneer het gaat om naakt in kunst.

Je wilt graag geneukt worden dan benen wijd definitie van

Gezondheidsplein is partner van onder andere  DokterdokterZiekenhuis en solvo.

Blijkt je wilt graag geneukt worden dan benen wijd verzekeren

Gratis Sex, Porno films met o.

Lesbo je wilt graag geneukt worden dan benen wijd niet werken voor

En een wervelwind inleiding toch?

Wilt meer je wilt graag geneukt worden dan benen wijd over uitdrukkingen, slang

In Nederland is geen verplichting voor mondkapjes.

Ana, je wilt graag geneukt worden dan benen wijd Thaise Massage

Japans Moeder En maagd zoon – Volledig videocolon bitperiodlysolltqpps.

Je wilt graag geneukt worden dan benen wijd Edelrosen, Beetrosen

Get the Flash Player to see this player.

Uiteindelijk je wilt graag geneukt worden dan benen wijd blonde hoer met

Rijpe vrouw met grote borsten.