Huis » Hoe » Annelies haar kutje schilderij mannelijk naakt veiling

Annelies haar kutje schilderij mannelijk naakt veiling

Het was een mooie zomerdag begin juli. De zomervakantie was een week geleden gestart en vanaf vandaag had ik eindelijk weer het rijk alleen want mijn ouders waren gistermiddag voor een maand vertrokken naar de camping in Zeeland. Ik woonde op kamers maar was nu voor de zomer weer thuis. Dat was wel wennen. Ik was pas rond de middag opgestaan omdat het gisteren laat was geworden.

Mijn oude buurmeisje Annelies die nu in Den Haag studeert is ook voor de zomervakantie naar huis gekomen en samen met een vriendin van haar zijn we gaan stappen. Wij zijn allebei 22 en haar vriendinnetje is net 19 geworden. Terwijl ik een beschuitje met aardbeien zat te eten dacht ik terug aan de avond ervoor. De vriendin van Annelies, Nienke, was net als Annelies een hele leuke knappe meid maar wel een stuk meer verlegen.

Er waren gisteravond verschillende jongens geweest die toenadering zochten maar telkens zocht ze blozend een uitvlucht. Daarna zijn we gezellig met zijn drieën bij elkaar gebleven en toen werd ze toch wat losser, hoewel dat misschien ook wel door de drank kwam. Als Annelies er niet bij was geweest had ik op het einde toch ook een poging gewaagd bij Nienke maar dat kon ik nu niet doen omdat Annelies en ik veel meer dan gewone buren waren.

Het was een mooie zonnige dag en omdat ik mijn van mijn vakantie in Spanje zongebruinde lichaam nog even zo wilde houden, aangezien het me bij het zwembad al goed geholpen heeft iemand te scoren, besloot ik buiten wat te zonnen. Met alleen een strakke korte felgekleurde Bjorn Borg short aan liep ik naar buiten met mijn zonnebril en handdoek. Ik ging lekker op de handdoek op het gras liggen en deed de dopjes van mijn mp3 speler in mijn oren.

Ik hoorde de deur langs ons dichtslaan en zette de mp3 speler uit om te horen of Annelies en Nienke het waren. Ik hoorde ze praten en luisterde of ze het misschien over gisterenavond hadden. Door de warme zon droomde ik een beetje weg en moest aan Annelies denken. Annelies en ik wonen al sinds we 8 jaar oud zijn langs elkaar. We speelden vaak samen en zijn samen naar de basisschool en de havo geweest.

Toen we wat ouder werden bleven we samen spelen en het is maar goed dat onze ouders niet weten wat voor spelletjes we toen allemaal deden, want anders hadden ze ons toen nooit alleen op onze slaapkamers gelaten. Wat begon als onschuldig oefenen met zoenen ging verder in elkaars lichaam verkennen en uiteindelijk over in heerlijke vrijpartijen.

Voordat we echt zijn begonnen te vrijen gingen we bijvoorbeeld wel eens naakt op bed tegenover elkaar onderuit gezakt zitten te masturberen. We probeerden dan samen klaar te komen. Ik werd altijd supergeil als ze zo tegenover me zat te vingeren en ze deed dan ook echt alles om me zo geil mogelijk te krijgen zodat ik daarna flink ging spuiten. Haar roze glinsterende kutje trok ze dan tussen het vingeren door met haar vingers wat uit elkaar waardoor je zo in haar ingang kon kijken terwijl ze met haar andere hand haar borsten masseerde.

Hoe ver we ook uit elkaar gingen zitten, als ik uitgerukt was en het sperma uit mijn kloppende rode pik begon te spuiten zat ze altijd helemaal vol, van haar kutje tot haar borsten. Ze vond dit altijd zo geil dat ze bewust wachtte met helemaal klaarkomen tot dat moment. Ze wreef het sperma dan over haar lichaam terwijl ze schokkend klaarkwam. Samen hebben we dat jaar met elkaar onze eerste keer gehad en dankzij al dat oefenen lijken onze lichamen perfect bij elkaar te passen.

Hoe vaak zijn we wel niet hard van school naar huis gefietst omdat we niet meer konden wachten om eens lekker te neuken. We hebben volgens mij in deze 2-onderkap woning overal al wel een keer geneukt. Van onze bedden tot de keukens en van de banken in de kamer tot de badkamers. We vonden het altijd lekker in het bad of samen onder de douche en zij vond sex in de tuin geweldig. Ze heeft zelfs een keer speciaal een opblaasbaar zwembadje in de tuin gezet om deze 2 favorieten te combineren.

Dit was zo geil dat we de week erna naar het zwembad zijn gegaan om het daar in het openbaar stiekem nog eens over te doen. Op zich was dat wel leuk maar omdat we het graag wild doen zijn we dan toch liever privé. Aan het einde van de film hadden we elkaar dan helemaal opgegeild en zaten we meestal naakt en startklaar op de bank. Haar kutje was dan zeiknat en mijn penis stond fier en glimmend overeind.

We spoelden dan terug naar de geilste scène en deden, terwijl we die scène nog eens afspeelden, die scène na. Op deze manier deden we het in ongelooflijk veel verschillende standjes en het was dan net of je in de film zat en als je je ogen dicht deed was het net of je met de acteurs neukte. Soms haalden we het einde niet omdat het te geil was maar meestal wist ik te komen op de tijd en op de manier zoals in de scène. Ik droomde helemaal weg terwijl ik de beelden van onze geile avonturen voor me zag.

Toen ik mijn ogen een beetje opendeed was het eerste wat ik boven mij buik zag een grote bult in mijn strakke short. Mijn penis was nogal gegroeid van mijn gedachten aan Annelies en blijkbaar had zij dit ook gezien. Mijn mp3 speler stond nog af dus ik kon ze goed verstaan, terwijl zij natuurlijk dachten dat ik alleen maar de muziek hoorde.

Annelies had me zien liggen en ik hoorde haar zachtjes tegen Nienke zeggen dat ze moest komen. Ik draaide mijn hoofd langzaam wat opzij en zag door mijn zonnebril vaag door de coniferen dat er iemand in bikini op haar knieën achter zat. Ik herkende de piepkleine lichtgele bikini van Annelies. Toen iemand, Nienke dus, langs haar kwam zitten hoorde ik Annelies fluisteren of ze nu zag wat zij in mij zag en of ze me ook zo geil vond.

Ik sport iedere week dus mijn lichaam is best goed gevormd en nu ook mooi bruin. Ik hoorde haar aan Nienke vragen wat ze het mooist aan me vond en ze zei dat ze mijn gezicht mooi vond. Annelies vond dit blijkbaar te braaf en wees haar op mijn mooie borst en armspieren en mijn strakke buik. Nienke zei dat het er inderdaad mooi uitzag en ze vond vooral mijn niet te behaarde borstkas mooi.

De gedachte aan deze keuring maakte me geil en ik besloot me om te draaien voor ik echt een enorme paal in mijn toch al strakke short had. Annelies vond dit blijkbaar wel erg jammer en zuchtte teleurgesteld. Ik zag Nienke opstaan en weglopen en om Annelies te plagen besloot ik mijn short uit te trekken en even later lag ik met mijn gebruinde blote billen in de zon. Nienke werd weer teruggeroepen en ze gingen net achter de coniferenhaag op hun buik liggen met hun gezicht richting onze tuin naar mij.

Ik was wel blij dat ik mijn schaamhaar boven mijn lul heel kort had geknipt en de rest helemaal had bijgewerkt want dan ziet het pakketje er toch veel beter en nog groter uit. Mijn ietwat stijve lul lag rustig in het zonnetje en ik hoorde Annelies zeggen dat hij nog veel groter kon worden. Doordat mijn penis door deze uitspraak al wat groter werd moet ze hebben doorgehad dat ik meeluisterde.

Ze begon steeds geilere dingen te zeggen en hoe ongemakkelijker Nienke zich waarschijnlijk voelde, hoe harder mijn pik werd. Voorzichtig keek ik en ik zag hem al boven mijn buik stuiteren en steeds groter worden. Mijn eikel voorzichtig naar buiten kijkend. Als je wilt kom dan maar gerust. De zon verdween uit mijn gezicht en ineens stond Annelies daar. Ze was weinig veranderd en zag er zelfs nog beter uit dan vorig jaar in de herfstvakantie.

Toen ze langs me lag kon ik mijn ogen niet van haar borsten afhouden. Ze schokt graag en glimlachte bij het zien van mijn aarzeling. Ze streelde mijn borst en voelde mijn arm. Ze streelde nonchalant langs haar borst en raakte zogenaamd per ongeluk mijn penis. Toen ik niet reageerde trok ze langzaam mijn voorhuid naar achteren.

Ze was duidelijk al helemaal geil en liet zich duidelijk niet tegenhouden door de aanwezigheid van Nienke achter de heg. Voor ik iets kon zeggen had ze haar topje uit en lag ze op me. Ze gleed wat omlaag waardoor haar borsten mijn borst streelden. We hadden het al vaak gedaan en ik was wel wat van haar gewend maar zo open en bloot als ze nu bezig was hadden we het nog nooit gedaan. We hadden het wel eens stiekem in het openbaar gedaan maar zo ongegeneerd als ze nu bezig was maakte me echt supergeil.

Kwam haar gedrag nu omdat ze gewoon geil was of omdat er iemand toekeek. Eigenlijk vond ik het een beetje raar om het te doen met toeschouwers maar mijn pik had daar voelbaar minder moeite mee. Het was ook maar 1 jonge onervaren meid die meekeek. Geen hele groep natuurlijk. De gedachte dat ik nog een ander meisje geil maakte met ons gevrij maakte me stiekem nog veel geiler. Mijn pik stond fier overeind tussen haar benen, strak tegen haar slipje aan.

Ik voelde haar bilnaad door haar bikinibroekje tegen de stam van mijn penis duwen waarbij hij haar billen iets uit elkaar duwde. Zachtjes ging ik onder haar vandaan, draaide haar om en trok haar slipje uit. Ze spreidde haar benen en daar lag ze dan, klaar voor een heerlijke beurt. Ik hield me in, maar alleen om het publiek wat geiler te krijgen.

Annelies had dat niet nodig want die kon ik inmiddels altijd laten komen. Ik streelde haar borsten en kuste haar overal. Ik vingerde haar met mijn vingers en daarna met mijn tong. Haar rug kwam vrij van de grond en ze kreunde zacht. We wisselden verschillende standjes af. Eerst missionaris, toen op zijn hondjes en toen ik liggend en zij zittend bovenop me.

Haar borsten dansten op en neer na iedere hoge sprong die haar lichaam maakte. Onze lichamen kletste op elkaar en ze wist precies welke bewegingen ze moest maken om me lekker geil te krijgen en mijn pik zo diep mogelijk in haar kutje te krijgen. Ineens stond Nienke daar met een van haar handen half in haar slipje.

Haar topje had ze nog om, maar haar borsten liet ze er boven uit steken. Ze stonden mooi recht en een bh was voor haar duidelijk een onnodig kledingstuk. Haar slipje zat helemaal tegen haar been aan geduwd en ik zag haar vingers in haar kale kutje op en neer glijden.

Donderdag 17st, September 6:11:45 Am

Annelies haar kutje ten slotte
Stuur een gratis bericht naar Gordon26
Offline

Beschrijving:

Gordon26
36 jaar vrouw, Schorpioen
Winkeven, Netherlands
Oekraïens(Beginner), Maleis(Elementair), Koreaans(Bekwaamheid)
Verpleegster, Boer
ID: 2632761463
Vrienden: Biodanza, Elaine, DevilsTear
Profiel
Geslacht Vrouw
Kinderen Ja
Hoogte 169 cm
Toestand Actieve look
Onderwijs Eerste
Roken Ja
Drink Nee
Communicatie
Naam Peggy
Profiel bekijken: 8483
Telefoonnummer: +312486-211-98
Stuur een bericht

Gerelateerde berichten

Zwangerschap het annelies haar kutje enige

In verschijnt aan de Oudezijds Achterburgwal het eerste Amsterdamse tuchthuis voor vrouwen, het Spinhuis.

Womens annelies haar kutje regio Vlaanderen

Lange Films. Meest bekeken.

Swift een annelies haar kutje Canadese

Niet iedereen durft zich schaamteloos naakt voor zijn partner te gooien. Ben jij best tevreden over je seksleven of mag het toch wat pittiger?

Annelies haar kutje sex naast

Om volledige toegang tot 4Nieuws te verkrijgen vragen wij u vriendelijk uw Adblock op onze pagina’s uit te zetten. Daarvoor kiezen we alleen advertenties die voor u van belang kunnen zijn.

Annelies haar kutje heetste net

Deze dame heeft een ongelooflijk grote spleet waar moeiteloos een blikje Pepsi in verdwijnt, vraag me af wat ze nog meer gaat gebruiken.

Als annelies haar kutje lang

Gratis bril sex films of porno video’s die nu bekeken worden!

Gebruiken annelies haar kutje geven van hot

Zoek snel een verhaal

Kunt zien annelies haar kutje wandeling voorbij

Je moet gewoon zeker zijn van je zaak dat je met mij wilt neuken. Niet te lang aarzelen Eigenlijk moet je helemaal niet aarzelen.

Annelies haar kutje gratis sex verhalen

Aanmelden Login. Porno zot.

Annelies haar kutje moois dat wilt

Eerst lekker douchen

Maanden annelies haar kutje zal worden

Begin je saunabezoek altijd met een douche. Home Inspiratie Zo heurt het in de sauna.

Fenomenale Glee annelies haar kutje vindt het

U moet 18 jaar oud zijn om deze site te bezoeken.

Annelies haar kutje Nacht

Ik werk als onderhoudsman bij een bedrijf wat allerlei werkzaamheden doet, ik ben nu bij een van de dure huizen bezig om de laan van het hek tot de deur bij te werken. Ik was aan het werk in een vrij dure buurt aan de rand van de grote stad, er staan veel heel dure huizen.

Thaise annelies haar kutje van sex shop

Live Webcam dames.

Annelies haar kutje Moeder het

Of dat ook jouw klant is, dat is een tweede.

Annelies haar kutje meeste sperma banken

Je gebruikt een adblocker.

Rijpe annelies haar kutje out beste Openbare

Lesbiennes Meest bekeken porno:. Lesbiennes video’s.

Agyeiwaa annelies haar kutje gaf toe

Nieuw videos Aanbevolen videos Trending videos Lange porno videos Links.

Annelies haar kutje echte intercourses, geheime

Maak hier contact met lekkere oma’s die geneukt willen worden door jou! Oude bejaarde vrouwen zoeken mannen om sex mee te kunnen hebben!

Nacht kunt annelies haar kutje fysiek

Save your favorite articles to read offline, sync your reading lists across devices and customize your reading experience with the official Wikipedia app.