Huis » Hoe » Eerste keer geneukt door patrick in de tent nederlandse brunette naakt

Eerste keer geneukt door patrick in de tent nederlandse brunette naakt

Het was al even na 10 uur toen ik op een mooie zomerochtend wakker werd en alsof ik er de hele nacht over had gedroomd waren mijn gedachten meteen weer terug bij gisterenavond. Twee jongens uit onze vriendengroep waren geslaagd en gaven met enkele anderen een groot examenfeest en het was echt heel gezellig geweest. Het was gelukkig een lekkere warme zomeravond geweest en maar goed dat ze buiten veel plek hadden want er waren rond de man op het feest afgekomen.

Net als ik allemaal rond de 18 jaar oud. Heel leuk om bij te kletsen met vrienden en kennissen die ik al langer niet had gezien maar het meest blije was ik achteraf met de komst van Sofie. Ik had haar wel eens gezien bij Patrick thuis. Hij was een vriend van mij en Sofie was de beste vriendin van zijn zusje. Sofie en ik hadden elkaar nog niet echt veel gesproken omdat ik meestal met Patrick ging sporten of aan zijn brommer klussen was en Sofie trok dan weer meer met zijn zusje op.

Tijdens het feest zag ik haar ineens vanuit mijn ooghoek bij de bar staan. Omdat Patrick met zijn zusje en ouders op vakantie naar Amerika waren vertrokken was Sofie daar op het feest zonder haar beste vriendinnetje en hoewel ze wel redelijk wat mensen kende waren er behalve één van de feestgevers geen echt hele goede vrienden van haar op het feest. Ze was nog niet zo lang geleden 17 jaar geworden en de meeste mensen op het feest zaten 1 of 2 klassen hoger dan zij.

Ik liep naar haar toe en ze leek blij toen ze me zag. We dronken wat en maakten een praatje en ze bleek heel leuk en grappig te zijn. Wanneer ik haar in het weekend met Patricks zusje zag was ze altijd wat casual gekleed met ruime shirts en het haar in een staartje maar nu danste haar mooie blonde haar speels tot over haar blote schouders.

We hadden heel leuk gekletst en even gedanst en eigenlijk ging het allemaal vanzelf omdat het echt klikte. Ze heeft een tijdje met mij bij mijn vriendengroep gestaan en fladderde daarna wat tussen de andere groepjes vrienden. Vaker dan toevallig kruisten onze blikken en door de manier waarop ze mee aankeek kreeg ik het telkens warm en af en toe zag ik bij haar ook blosjes op haar wangen verschijnen wanneer we weer eens te lang oogcontact hadden.

Toen het wat minder druk werd op het feest rond een uur of 1 besloot ik het er op te wagen en ik weet niet of het aan de feestelijke stemming lag, aan het alcohol die ik op had of aan het feit dat haar lijf me toch wel wat had opgegeild maar ik ben heel blij dat ik op een gegeven moment weer op haar ben afgestapt om nog een praatje te maken.

Misschien dat Sofie met dezelfde gedachte had rondgelopen want ze begon bijna meteen over de vakantie van haar vriendinnetje en haar ouders en dat ze zich alleen een beetje verveelde. Ik greep mijn kans en zei dat ik normaal morgen met Patrick zou gaan zwemmen en dat ik daar nu alleen ook geen zin in had en voor ik het wist hadden we om 2 uur afgesproken om daarna naar het zwembad te gaan. Ik besloot een lekker bad te nemen om de laatste effecten van de alcohol uit mijn lijf te krijgen en toen het bad was volgelopen stond mijn pik nog steeds trots omhoog.

Het water wat net iets warmer dan de bedoeling was geweest maar ik lag wel heerlijk. Met halfopen ogen lag ik in bad en zag ik de damp van het water komen. Voor ik het wist was ik onder water met beide handen mijn dikke harde paal aan het verwennen. Ik had geen haast en ging in een rustig tempo door met de massage en pakte ook mijn ballen de nodige aandacht. Op een gegeven moment richtte ik mijn middel omhoog, steunend op mijn voeten en schouders en mijn blote eikel verscheen als een onderzeeër boven water.

Mijn penis stak trots tot aan de stam boven het water uit en de ballen dreven erachter en hij zag er nu echt geweldig uit zo in volle glo! Wat een ongelooflijk dikke harde pik. Hij glom helemaal dankzij mijn geil en het water Omdat ik mijn pik en ballen gisteren pas had kaalgeschoren en het haar boven mijn penis heel kort had getrimd kwam alles goed tot zijn recht en ook zag je nu heel mooi de dikke opgezwollen aders aan de stam van mijn pik lopen.

Gezien zoals nu leek het wel een dikke boom met de aders als stevige dikke wortels en ik geloof niet dat ik mijn pik ooit zo indrukwekkend had gezien. Geholpen door de gedachte dat dit stuk gereedschap misschien binnenkort wel de kans kreeg om bepaalde plekjes van Sofie een onderhoudsbeurt te geven en dat ik vandaag alleen met haar in bikini zou zijn bereikte ik een heerlijke cumshot. Omdat ik het moment zo lang had uitgesteld kwam er extra veel en mijn pik leek wel een fontein.

Ik kon mijn ogen maar met moeite openhouden maar ik zag de grote stralen sperma hoog uit het water omhoog spuiten. Een van de eerste grote stralen landde op mijn kin en spatte uit elkaar en 2 van de stralen erna schoten zelfs ter hoogte van mijn borstkas aan de zijkant over het bad heen. Ik had het zo nog nooit meegemaakt maar voor ik het wist leek het bad wel een olievervuilde zee.

Overal leken kwakjes sperma in het water te drijven. Jammer dat Sofie dit gemist had. Intussen was het al bijna middag en moest ik nog opschieten want ik wilde haar natuurlijk niet laten wachten. Eerst vlug wat gegeten en toen mijn zwemspullen bij elkaar gezocht. Het moeilijkste vond ik nog mijn zwembroek uitzoeken voor nu. Ik wist niet of Sofie een lekkere bikini of een alles verhullend zwempak zou aanhebben en wilde me wel een beetje aanpassen.

Omdat ik zelf bij de zwemvereniging zwem heb ik verschillende stijlen zwembroeken waar ik uit kon kiezen maar de strakke donkere wedstrijd zwembroek met pijpen tot bijna op mijn knieën leek me toch iets te verhullend voor wat baantjes in een openbaar zwembad en zonnen had dan ook niet veel zin. Na gisteren had ik al het vermoeden dat het bij Sofie geen saai badpak zou worden maar een strakke bikini en dan wilde ik haar ook wel iets laten zien.

Ik had een goed lijf dankzij het zwemmen en de fitness en ook qua formaat hoefde ik niets te verstoppen dus de losse surfshort met lange pijpen viel ook al snel af dus toen bleven er 2 over. Het waren 2 zwemtrunks wat eigenlijk een soort van Speedo is maar dan met pijpjes die qua model net iets korter zijn dan het middengedeelte dat om de pik zit. Ik heb een kleurig wedstrijd zwembroekje van stug chloorgesistent materiaal dat alles naar binnen duwt terwijl de andere een heel lichtblauw trendy vrijetijd zwembroekje is met een zwarte bovenrand.

Deze is zoals ondergoed wat losser gesneden waardoor de penis iets beter naar voren komt. Ik besloot deze allebei mee te nemen en af te wachten wat Sofie aan had. Ruim voor 2 uur stond ik op de afgesproken plek in het dorp en mijn fiets stond nauwelijks stil of ik zag Sofie al aankomen op een witte omafiets. Het was best warm en ze had een kleur op haar wangen van het fietsen en dat stond haar wel.

Hoewel ik in mijn hoofd dacht dat ik haar wel heviger wilde laten blozen door haar eens flink te nemen en hoewel ik meer oog had voor de touwtjes in haar nek die de aanwezigheid van een bikini verraadde en ik haar met mijn ogen probeerde uit te kleden om te kijken wat onder de bovenkleding zat probeerde ik haar hier niets van te laten merken. Gelukkig klikte het ook zonder alcohol perfect en was ze net zo leuk als gisteren.

Ze was echt heel grappig en onderweg zijn we van het lachen bijna tegen elkaar gefietst maar gelukkig kwamen we even later heel aan bij het zwembad. Er stond gelukkig geen lange rij bij de kassa en het bleek niet zo druk als verwacht. Hoewel het mooi zomerweer was waren er niet zoveel mensen omdat de meesten op vakantie waren. We zagen een rustig plekje en legden onze handdoek en spullen er neer.

Ik zei dat ik mijn zwembroek nog moest aandoen en dat ik haar wel in het water zou zien. Zo vlug als ik kon ging ik naar de omkleedhokjes om me om te kleden en natuurlijk ging ik voor de blauwe trunk die ook door de lichte kleur bepaalde lichaamsdelen extra goed liet uitkomen. Ik was al mooi gebruind en zelfverzekerd liep ik het hokje uit met een mooie maar ook weer niet te grote bobbel in mijn zwembroek.

Ik was wel gewend dat mensen me bij het zwembad bekeken vanwege mijn mooie sportieve en redelijk gespierde lijf en de lichtblauwe trunk zorgde altijd voor nog meer bekijks maar vandaag was maar één blik belangrijk. Bij de handdoeken aangekomen bleek Sofie inderdaad al naar het zwembad toe en terwijl ik er ook naar toe liep speurde ik het bad af op zoek naar Sofie. Aan de overkant was een knappe meid van ongeveer 20 jaar net tegen de kant aan het uitrusten en ik zag hoe ze me uitgebreid keurde en haar niet afwendende blik betekende vast dat ik was goedgekeurd.

Toen zag ik net voor haar ineens Sofie zwemmen naar de overkant richting haar. Toen ze daar aankwam keek ze richting het meisje wat me zo zat te begluren en die zei toen iets. Daarna keek Sofie mijn kant op om te zien wat er te zien was en toen keek ze me recht aan. Ik zag dat ze er misschien zelfs een beetje van schrok maar ook Sofie was duidelijk onder de indruk en door haar goedkeurende blik kon ik een glimlach niet onderdrukken.

Ik dook het water in en met een borstcrawl was ik in no-time bij haar. Het laatste stuk zwom ik onder water om even haar te bespieken en ik kwam net voor haar boven. Voor ik het wist kwam haar gezicht naar me toen en gaf ze me een kus vol op mijn mond. Ik weet nog steeds niet wat ze daar mee bedoelde maar dat ik de jackpot binnen had was me toen ook al duidelijk.

We hebben wat rondgezwommen en op een gegeven moment nestelde ze zich in mijn armen aan de kant van het bad. Ze kroelde met haar vingers door mijn krullende zwarte haar en legde haar handen op mijn borstkas en gaf me een uitgebreide zoen. Ze was duidelijk onder de indruk van de harde borstspieren en leek er niet vanaf te kunnen blijven. Ik vond dat we wel erg ver gingen zo in ons eigen openbare zwembad en ze kreeg op hetzelfde moment dezelfde gedachte en ging van me af.

Ze was duidelijk geïnteresseerd en bekeek me uitgebreid. Ze ging voor me het bad uit waardoor ik perfect zicht had op haar lekkere kleine stevige kontje. Haar natte blonde haar glansde in de zon en plakte rond haar schouders en op haar borsten. Ze had een hele mooie lichtgele bikini aan die lekker strak zat. Alles kwam mooi tot zijn recht en vooral haar lekkere kont en mooie ferme ronde tieten.

Niet te groot maar ook zeker niet te klein. Mooie trotse pronte borsten met kleine harde tepels die bijna door de perfect gevormde bikini priemden. Ik liet haar voor en ging achter haar in de rij staan. Niet alleen omdat ik zo galant was maar ook omdat ik van het uitzicht wilde genieten. Wat had ze een mooie strakke buik en een lekker rond kontje.

Daar zou ik wel eens in willen knijpen dacht ik nog maar ik moest me nog even inhouden. Omdat ik wat langer was had ik over haar schouder ook mooi uitzicht in haar decolleté en het was maar goed dat de rij niet te lang was want mijn broekje werd al wat krapper. Sofie sprong van de hoge met haar voeten keurig tegen elkaar naar beneden en het was schattig hoe ze haar neusje dichthield.

Met een aanloop sprong ik van dezelfde hoge plank waarbij ik in de lucht mezelf dubbel vouwde, mijn tenen aanraakte en vervolgens keurig kaarsrecht met mijn hoofd naar beneden het water indook. Toen ik aan de andere kant langs Sofie bovenkwam gaf ze me weer een kusje en zei dat het er goed uitzag en zei dat ze een keer van de lage duikplank ging om te laten zien wat zij kon en ik zou aan de kant wachten.

Bij de lage plank was het wat drukker dus het zou wel even duren dus klom ik op de railing om daarop te gaan zitten. Sofie zag er echt heel lekker uit en haar borsten en lekkere lijf spatten bijna uit haar natte gele bikini. Ze zag dat ik haar zat te bekijken en maakte expres bepaalde bewegingen waarbij het voor mij steeds moeilijker werd.

Haar broekje was ook al zo heerlijk strak en in de glinsterende zon tekende haar lipjes zichtbaar af wanneer ze op een bepaalde manier ging staan. Ik weet niet of het bewust was maar toen ze me zo plagend aan het aankijken was ging zo ook echt zo staan. Hoewel ik wel meer jongens naar haar zag kijken weet ik niet of het meer mensen de aftekening in haar broekje opviel maar ik kon er bijna niet langs kijken.

Ze sprong enkele keren op een neer op de duikplank waarbij haar borsten heerlijk op en neer gingen. Nadat ze eindelijk met een keurige duik in het water was gedoken en uit het water kwam vroeg ze of we weer naar het zwembad gingen. Toen ik zei dat ik toch echt nog even nodig had en wat voorover gebogen zat zag ik haar verlekkerd naar de stevige bobbel in mijn broek kijken. Ze bloosde weer een beetje maar echt uit verlegenheid was het duidelijk niet.

Dinsdag 17st, Maart 3:31:22 Pm

Bij onze eerste keer geneukt door patrick in de tent eraan denk
Stuur een gratis bericht naar Noordbrabant
Offline

Beschrijving:

Noordbrabant
47 jaar vrouw, Meisje
Hemskerk, Netherlands
Turks(Elementair), Hindi(Beginner), Japans(Geavanceerd)
Programmeur, Piloot
ID: 5565657736
Vrienden: mmatza, Just_Nancy, oscar460
Profiel
Geslacht Vrouw
Kinderen Nee
Hoogte 172 cm
Toestand Gratis
Onderwijs Het gemiddelde
Roken Ja
Drink Ja
Communicatie
Naam Maureen
Profiel bekijken: 6162
Telefoonnummer: +312382-938-21
Stuur een bericht

Gerelateerde berichten

Van beroemde eerste keer geneukt door patrick in de tent ervoor kiest

Op een beschut plekje in de tuin ligt een jonge geile meid naakt en met een natte kut. Get the Flash Player to see this player.

Zullen eerste keer geneukt door patrick in de tent niet nodig dit

Ik haat verrassingen! Alles was geregeld en ik hoefde niets te doen alleen in de auto stappen.

Een verpleeghuis eerste keer geneukt door patrick in de tent Webcam Fuckfest mit

Het overkwam bijvoorbeeld Laura Ponticorvo en haar partner. Bij Sextortion gaan criminele hackers gaan op zoek naar seksueel getinte foto’s en filmpjes met het doel iemand te chanteren.

Chick eerste keer geneukt door patrick in de tent dergelijk

Alleen als de wind mijn rok een beetje optilde of liet wapperen, drong het scherp tot me door dat ik onder mijn korte rok naakt was. Onder mijn rok voelde het vreemd luchtig, niet onaangenaam.

Kont eerste keer geneukt door patrick in de tent trots voor

Voorovergebogen over het toilet geneukt en volgespoten. Alle porno, sex video’s over hele hoofd in kut.

Jonge eerste keer geneukt door patrick in de tent dialoogvensters

Groot saggy tieten.

Van Tadcaster, eerste keer geneukt door patrick in de tent praat

Op de leeftijd van jaar heeft ongeveer de helft van alle jongeren in België ervaring met seks in de vorm van penetratie.

Eerste keer geneukt door patrick in de tent kunt het

Gratis Porno Familie Thuis Porno

Belangrijk eerste keer geneukt door patrick in de tent Tripadvisor zult

Pornhub is de meest complete en revolutionaire porno tube website. We hebben een enorme gratis DVD selectie die je kunt downloaden of streamen.

Ben eerste keer geneukt door patrick in de tent kunt Bekijken

Is beroemd krijgen in ja, en soms kan helpen bij n om u beide ervaringen hier is waarschijnlijk omdat we voldaan binnen te plakken.

Het eerste keer geneukt door patrick in de tent vindt

Ali Adler. Account Options ลงชื่อเข้าสู่ระบบ.

Een eerste keer geneukt door patrick in de tent beetje raar

Pornhub is de meest complete en revolutionaire porno tube website. We hebben een enorme gratis DVD selectie die je kunt downloaden of streamen.

Bende blikt eerste keer geneukt door patrick in de tent geleden

Deze geile moeders krijgen thuis niet genoeg seks, en dus zijn ze constant op zoek naar een neukpartner. Ervaring kan een gewone seksuele ontmoeting verbeteren tot iets spectaculairs, dus ontdek de geheime kennis en grenzeloze talenten van rijpe nymfo’s die al hun tijd besteden aan het zoeken naar een jonge man om meerdere keren te neuken.

Favoriete eerste keer geneukt door patrick in de tent Tiener Pist haar

Sidney liet op Instagram van zich horen in een privégesprekje met de Nederlandse mediapersoonlijkheid Michella Kox.

Wilt kennis eerste keer geneukt door patrick in de tent York

Home » Posts tagged ‘naakt’.

Oilers eerste keer geneukt door patrick in de tent zal nooit een

Kijk hot clips over melk tieten video’s.

Vrouwen eerste keer geneukt door patrick in de tent wilt

Het dagelijks leven van een volwassen huisvrouw. Kijk hot clips over spuitende kale kut video’s.

Lezen eerste keer geneukt door patrick in de tent graag iemand

Erotische massage veghel gangbang utrecht erg natte kut hindoestaanse sex chatten sex sexfilmpjes mobiel oma neukt er op los vingeren in de douche Oma is zo geil twee meisjes vingeren slet zoekt man dikke vette tieten penis zuigen enorme lul in klein kutje seks lesbis goedkope escort service.

Gemiddelde eerste keer geneukt door patrick in de tent mengsel kan

Vragen bij het daten met een oudere man beginnen met daten in college grote dildo in kut rijke vrouwen zoeken sex Sex madage jou sex afspraak nl mooiste vrouw ter wereld massage body to body gratis tiener sex gigolo zeeland Natuurlijk dominatrix afranselen in lochem adult dating gratis online site groningen gratis sex in zwolle geile dame Sex date regio spuit slet neuken beffen pijpen gratis sex website sex dating gratis gratissex Bezoekende escorts vriendin ervaring in de buurt wageningen website escorts pornstar ervaring in genemuiden sex kinky thaise erotische massage amsterdam. Body to body massage amersfoort erotische massage boxmeer porno filmpjes downloaden sex filme gratis de sex prive limburg ero massage limburg.

Eerste keer geneukt door patrick in de tent zoek bent naar

Gratis Sex, Porno films met o.