Huis » Hoe » Verhalen dronken moeder geneukt mag je naakt zonnen in een wellness

Verhalen dronken moeder geneukt mag je naakt zonnen in een wellness

Live Webcam dames. Toegevoegd door: een zoon op Jan Een gewone tiener-crush denk ik maar omdat mij Moeder nogal een vrijgevochte vrouw was met aardig wat wisselende contacten en er in ons gezin ook geen geheim van maakte dat ze een bepaalde levensstijl, had bleven mijn crush en de beelden van mijn Moeder door de jaren heen op mijn netvlies gebrand en dat werd eigenlijk alleen maar erger.

Ze was mooi ook dus dat hielp ook al niet mee. Ze had een voorkeur voor de wat jongere mannen en om op hun radar te blijven ging ze jaar in jaar uit drie keer per week naar de sportschool, zwom vel en deed haar best er zo jong en strak mogelijk uit te blijven zien. Nu hebben we ook de genen mee in onze familie, als ik naar mijn zuster kijk met haar mooie lijf en uitstraling of mezelf in de spiegel dan hadden we het zeker slechter kunnen treffen en mijn Moeder was eigenlijk plat gezegd een lekker wijf.

Maar goed, naarmate ik ouder werd begon ik toch ietwat bezeten te raken van mijn Moeder. Ik fantaseerde over haar, droomde over haar. Merkte dat ik haar begluurde als ze in de tuin lag te zonnen of naakt de badkamer uitkwam. Het was ook niet makkelijk haar te negeren, ze had een mooi lijf en droeg vaak strakzittende kleren.

Niet hoerig of zo, netjes en vrouwelijk maar wel zodanig dat het meestal haar volle boezem goed deed uitkomen en haar smalle middel en brede heupen accentueerde. Als zeventienjarige jongen met een hormonen huishouding waarbij je bij wijze van spreke iedere tien minuten een stijve hebt, zelf op ontdekking bent en dan ook nog zo’n Moeder , dat was voor mij niet altijd even makkelijk.

Haar vele relaties – of in ieder geval hoe ze ermee omging- stimuleerde mijn obsessie eigenlijk alleen maar meer dan dat het me afknapte. Sommigen van haar vele losse vriendjes waren amper 2 jaar ouder dan mij en ik kon ze altijd horen als ze bezig waren door de dunne slaapkamer muren die onze kamers grensden. Aan de slaapkamer geluiden was in ondertussen wel gewend geraakt, die hoorde ik al vanaf mijn vroege tienerjaren -ze hield niet echt rekeking met ons als ze bezig was- maar toen mijn obsessie zich begon te ontwikkelen kreeg haar gekreun, de gilletjes, de vele geluiden die copulerende mensen nou eenmaal maken een geheel nieuwe demensie.

Ik weet eigenlijk niet meer precies wanneer ik over de drempel heen was en aan mezelf toe kon geven. In ieder geval begon ik vaker te gluren, lag ik vaak met mijn oor tegen de wand te luisteren of als ze zo onzorgvuldig waren de deur open te laten of dachten dat ik en mijn zus er niet waren dan kon ik haar stiekum bezig zien. S’nachts trok ik me op die beelden en geluiden af.

Dat werd al snel ook s’ochtends en in de zomer als het warm was buiten en mijn Moeder schaars gekleed ging nog veel vaker. Ik was niet zozeer verliefd als dat ik wel gewoon gigantisch op haar geilde en ik fantaseerde steeds vaker over haar en mij, samen. Ik werd creatiever. Had fotocamera gekocht en op mijn pc stonden na een aantal maanden honderden foto’s van mijn Moeder, gewone familie kiekjes, zonnend in de tuin in haar bikini en soms topless.

Uren en uren zat ik dan in photoshop de foto’s te bewerken, ik zocht op internet naar foto’s van vrouwen met dezelfde lichaamsbouw als mijn Moeder. Het liefst pornografische foto’s want dan kon ik mijn Moeders hoofd op de vrouw photoshoppen en mijn hoofd op die van de man. Ik was daar aardig behendig in geworden en sommige foto’s waren echt levensecht, ik en mijn Moeder, in alle standen en houdingen die ik maar kon vinden om te shoppen.

Ik ontdekte echte voorwerpen die nog veel opwindender waren. Ik had inmiddels de gewoonte om de vuile was te onderzoeken en haar slipjes en bh’s achterover te drukken en dan lag ik op mijn bed met zo’n vuile slip om mijn lul te mastruberen, ik rook er genietend aan, wreef de geurende zijde slipjes over mijn gezicht terwijl ik hijgend aan mijn pik sjorde, hapte ze in mijn mond en kwam in de slipjes klaar om ze vervolgens weer bij de vuile was te doen.

Mijn obsessie werd een verslaving, of andersom, ik weet het niet. In ieder geval begon ik steeds meer dingen te bedenken om maar aan die verslaving te kunnen voldoen. Als ik alleen thuis was dan struinde ik door haar spullen, alles haalde ik ondersteboven om maar iets te kunnen vinden dat mijn geilheid zou vergroten. Ik lag dan naakt op haar bed, omringd door haar vuile ondergoed, haar vibrator zoemend in mijn kont,tegen mijn ballen of als ik maar enigsinds het vermoeden had dat ze hem niet had schoongemaakt dan zat hij in mijn zuigende mond.

Ik had oude naaktfoto’s van haar gevonden, goed weg gestopt maar makkelijk te vinden aangezien ik verdomd goed zocht. Die foto’s waren mijn schat, een prachtige nog jonge moeder, poserend, mastruberend, heerlijk. Ik ging zelfs zover dat ik haar lipbalsem, lipstick en dergelijke in mijn zaad doopte. Ook haar schone ondergoed moest er aan geloven ja, ik zakte steeds verder weg en de binnenkant van haar slipjes en bh’s werden ook lichtjes besmeurd met mijn zaad.

Opgedroogd natuurlijk maar ik stelde me dan gewoon voor dat als ze zelf nat werd van een vriendje of geplasd had op de wc dat dat vocht dan mijn opgedroogde zaad zou losweken, met alle gevolgen van dien. Maar goed, het verhaal heet niets voor niets Dronken Moeder. Mijn obsessie begon mij onvoorzichtig te maken, ik nam steeds grotere risico’s om aan mijn verslaving te kunnen voldoen want er moet wel progressie blijven, anders staat het stil.

Vrijdag avond was haar neukavond buiten de deur. Toen mijn zus op kamers ging was ik de aangewezen persoon voor die taak vrijwel iedere vrijdag nacht en dat was ook precies de tijd dat mijn obsessie op zijn hoogtepunt begon te komen. Vrijdagavond werd de avond waar ik het meest naar uit begon te kijken. Als het gestommel bij de voordeur hoorbaar werd deed mijn hart een sprongetje en mijn pik een spatische beweging bij wijze van.

Mijn Moeder had niet echt grensen waarbij ze op een gegeven moment met iets stopte. Ze kwam dan regelmatig laveloos thuis, amper nog bij machte op die prachtige benen te staan en ik nam haar dan over van het vriendje die haar thuis had gebracht of de taxi chauffeur die haar niet op de stoep had willen achter laten. Alleen al het ondersteunen van haar wankele lichaam, een arm om haar heen, dicht tegen haar aan was voor mij mateloos opwindend.

Mijn handen gleden dan vaak onschuldig of per ongeluk over haar brede heuepen, over haar gespierde dijen of drukten zachtjes het vlees van haar volle boezem onder haar kleren in en ik genoot hoe dat heerlijke vlees bewoog, deinde en golfde Gluren in haar decolete was favoriet natuurlijk, hopend meer te zien dan zou mogen. Als ze wankelde dan snel mijn armen om haar heen, die vleesheuvels tegen mijn borst aandrukkend.

Onhandig de trap op strompelend met zijn tween -hoe onhandige hoe beter, meer kans op peron-‘gelukjes’ – en haar op haar bed neer laten zakken. Haar pumps uit trekken, glurend naar haar mooie benen, haar voeten en enkels strelend, haar hiel tegen mijn kruis drukkend, mijn leuter smachtend naar meer verlangend. Als ze al lag te ronken – wat meestal snel gebeurd was als ze eenmaal op bed lag – dan lichte ik met mijn hart in mijn keel de zoom van haar rok een beetje op en bekeek ademloos de binnenkant van haar dijen, haar slipje, snoof de walm op die onder haar rok vandaan kwam.

Heel lichtjes durfde ik over haar borsten te glijden met mijn vingertoppen, hopend een tepel te ontdekken onder haar kleren. Ik zoende haar dan welterterusten of dat zou het excuus zijn als ze wakker werd als ik haar net zoende en drukte mijn lippen dan op de hare, zachtjes, langdurig. Soms liet ik mijn tong over haar volle lippen glijden, over haar wang of kin. Om me dan terug te trekken met een enorme paal in mijn broek en een landurige mastrubeersessie te beginnen.

Zoals gezegd, ik werd onvoorzichtiger, ik wilde meer, en ik kreeg ook meer. De zomertijd was in volle gang, wat betekende dat mijn Moeder nu haar vrijdag avonden in zomerjurkjes of in ieder geval schaarser of dunner gekleed vierde. Zelfde routine op die avonden, ik nam mijn Moeder over van deze of gene en hielp haar omhoog.

Mijn voorzichtige experimenten daarvoor hadden al aardig wat op geleverd. Ten eerste herinnerde mijn Moeder zich meestal niets van hoe ze was thuis gekomen, hoe ze boven was gekomen. Een keer had ze in de gang gekotst, niets wist ze nog, een andere keer waren we samen gevallen op de overloop, niets, en een keer had ze hard haar hoofd gestoten tegen de deurpost, helemaal niets behalve een bult de volgende dag Als ik haar uitprobeerde over wat ze gezegd had in haar dronken buien ze brabbelde veel onsamenhangend dan kon ze zich dat nooit herinneren.

Een bepaalde vrijdag avond zal ik nooit vergeten, ze was buitengewoon dronken en hing slap tussen de armen van haar vriendje en de taxi chauffeur. Ik stond daar met een arm om haar middel, een hand onder haar rechterborst, mijn erectie in mijn jogging broek drukte kloppend tegen haar bilspleet op, haar hoofd achterover leunend op mijn schouder, haar armen slap langs haar lichaam. In haar dronken toestand afwachtend, het was inmiddels zo een routine voor ons.

Even liet ik mijn handen van achterend naar haar borsten glijden, drukte ze zachtjes tegen elkaar aan met mijn lippen lichtjes tegen haar naakte schouder aan drukkend. Niets mocht te lang duren, ik was natuurlijk nog steeds als de dood dat ze iets zou ontdekken dus we begonnen naar de trap te strompelen en ik hielp haar voetje voor voetje omhoog. Als ze ineen zakte op de trap dan pikte ik haar weer op maar niet voor ik even mijn handen over haar fraaie billen had gelegd.

Toen we eindelijk bovenkwamen- ik had tot twee keer toen mijn handen om haar volle borsten gehad, mijn pik tegen haar dijen opgedrukt en haar decolete met een vinger naar voren getrokken om haar mooie buste te kunnen bekijken. Voor we de slaapkamer bereikt hadden gaf ze aan dat ze vreselijk moest plassen. Ze murmelde dat ik haar moest helpen en met trillende handen knielde ik voor haar aan stroopte haar slipje van haar dijen naar beneden.

Ze richte zich op om naar de wc te wankelen en ik had een prachtig uitzicht op haar geslacht. Met haar ellebogen op haar knieen zat ze met een hangend hoofd op het toilet. Ik stond half achter de badkamer deur zodat ik met mijn leuter kon spelen terwijl ik haar blanke benen bekeek, haar slipje op haar enkels, haar borsten naar beneden hangend in de decolote, en de typisch vrouwelijke plasgeluiden in de pot en een zuchtende Moeder die haar blaas leegde.

Toen ze klaar was drukte ik haar bovenlijf naar achtern zodat ze tegen de muur aan leunde, haar hoofd tegen haar schouder, de armen slap langs de pot, onderuit gezakt en een beetje weidbeens zat ze daar met haar ogen dicht te doezelen en ik zag aan haar dat ze in slaap viel. Ik knielde naast haar en gleed voorzichtig met mijn hand tussen haar benen in, mijn vingers drukten tegen haar spleet op, ze lekte nog, ik voelde haar pis op mijn vingers komen toen ik het zachte vlees voorzichtig beroerde.

Ik dacht dat ik het beging van geilheid toen ze met een zachte kreun iets verder onderuit ging en haar benen zich nog wat meer spreidden. Mijn Moeder had een natte droom en die droom was ik Met mijn andere hand in mijn jogging broek, stevig om mijn kloppende leuter wreef ik zachtjes tegen haar natte geslacht op, met het topje van mijn middelvinger gleed ik tussen haar schaamlippen en ze kreunde opnieuw, mompelde wat met een zucht maar bleef doorslapen terwijl ik angstig op all haar signalen bleef letten.

Ik boog me bevend van genot voorover, hapte naar een borst, vond de tepel onder de dunne stof van haar jurk, zoog door de stof heen voorzichtig aan haar tepel die in mijn mond begon op te zwellen terwijl mijn vingers haar geslacht bewerkten. Ik schrok me kappot toen ze met een zucht haar rechter hand plotseling tussen haar benen deed.

Nog net op tijd kon ik mijn hand terugtrekken, ik zal ons al zitten met haar hand op de mijne op haar doos en dat ze dan wakker werd Ik keek hijgend toe hoe mijn Moeder slapend haar eigen spleet bewerkte, ik keek naar haar gezicht, de ogen gesloten, de mond half open, een draadje kwijl liep van haar mondhoek naar haar schouder toe, ze hijgde heel lichtjes, dromend. Ik stroopte mijn joggingsbroek op mijn knieen en wreef mijn lul tegen haar naakte been op, omhoog naar haar dijen, schoof hem even tussen haar bekken en de zoom van haar jurk en toen zag ik haar andere slappe hand.

Ik was inmiddels zover heen in mijn wellust dat ik alle voorzichtigheid uit het oog verloor, toen ik voelde dat ik begon te komen richtte ik me hurkend op, met mijn hand om de hare om mijn pik heen richte ik mijn kloppende eikel naar haar schoot en toen ik met trillende knieen klaarkwam zag ik hijgend hoe mijn dikke klodders zaad tegen haar onderbuik op spoten.

Ik kom klaar op mijn Moeder! Uiteindelijk kreeg ik haar dan toch in de slaapkamer, pumps uit, onderbroekje uit voor mezelf, dat mooie rijpe lijf bekijkend, dat heerlijke ontspannen gevoel in mijn kruis. Met een duivels genoegen had ik mijn zaad gelaten voor wat het was, ze zou veronderstellen dat ze die avond door haar vriend genomen was en dat het zijn zaad zou zijn en ik ging slapen met het opwindende idee dat mijn zaad in ieder geval tegen haar doos aan zat en zich eveneens op haar benen en hand bevond.

En ik kwam er mee weg. Zoals ik met alles leek weg te komen en het begon nu in een stroomversnelling te komen. De zomer was vollop aanwezig, we hadden beiden onze vakantie opgenomen en de vrije tijd bracht mijn Moeder vaker naar de kroeg. Ze kwam nu gemiddeld twee keer per week dronken thuis, leefde zich helemaal uit en ik op mijn beurt leefde me ook uit.

Ze had mezelf zelfs een keer gevraagd of ik het niet vervelend vond dat ze zo vaak weg ging en mij alleen thuis achterliet, schuldig haast. Ik verzekerde haar dat dat zeker niet het geval was, integendeel ik vond het geweldig dat ze zoveel plezier had en als zijn het prettig had vond ik dat alleen maar ook prettig. En geweldig was het, haar lichaam behoorde mij toe op die avonden.

Ik durfde haar borsten te ontbloten als ze op haar bed was neergeploft en in een roes was gedoken, ik schoof haar jurkjes omhoog of de broeken omlaag. Ik knede haar borsten en snoof aan haar heerlijk rijpe geslacht, likte er aan, streelde de zachte lippen met mijn mond terwijl mijn handen haar geile borsten bewerkten en mijn Moeder dromend reageerde op mijn liefkozingen, haar lijf zachtjes bewegend, onrustig murmelend, de tepels hard en haar spleet vochtig en warm.

Wat geilde ik ongelofelijk op mijn Moeder. In die weken spoot ik mijn zaad tegen haar kut op, over haar buik en tegen haar borsten aan. Uiteindelijk was ik zover afgezakt in mijn perverse fantasieen en obsessies dat ik een video camera op het boudair had neergezet en op een avond mezelf filmde hoe ik in een laatse poging mijn eigen waanzin te overtreffen haar willoze lichaam naar de rand van het bed trok, haar jurk naar haar middel schoof, haar benen uiteen drukte en na haar flink nat gemaakt te hebben met mijn mond en tong in en op haar haar schede ik eindelijk de moed had om mijn over haar heen te buigen, mijn pulserende lid naar haar kut te brengen en met een bevende zucht van opwinding bij mijn Moeder naar binnen drong.

Wat een overweldigende ervaring was dat!

Woensdag 6st, December 6:59:45 Am

Een verhalen dronken moeder geneukt zeker
Stuur een gratis bericht naar Spikefin
Offline

Beschrijving:

Spikefin
32 jaar vrouw, Leeuw
Rosel, Netherlands
Portugees(Beginner), Perzisch(Basic), Javaans(Vloeiend)
Anesthesist, Bionic, Agronoom
ID: 6883743433
Vrienden: Pattpatt, BorsingStudios, Kingsford
Profiel
Geslacht Vrouw
Kinderen 4
Hoogte 157 cm
Toestand Actieve look
Onderwijs Hoger onderwijs
Roken Nee
Drink Ja
Communicatie
Naam Veronica
Profiel bekijken: 4865
Telefoonnummer: +312245-341-31
Stuur een bericht

Gerelateerde berichten

Uit verhalen dronken moeder geneukt beste celebrity deepfake

Categorieën Upload video Zoeken. Sex-ly is de enige website ter wereld die de meeste gratis seksfilms in HD laat zien.

Beschermheer van verhalen dronken moeder geneukt directe buitenlandse investeringen

Franse upskirt Bus Mooi Salle d’ atente Toubib

Verhalen dronken moeder geneukt notch

Prachtige tiener meisje Kat geneukt door dikke man met kleine pik HQ porno.

Expert verhalen dronken moeder geneukt van genitaliГ«n

De echte prijs weten we pas wanneer het werk volgende maand onder de hamer gaat. Een schilderij van Amedeo Modigliani dat een eeuw geleden het voorwerp was van censuur, wordt op ruim miljoen dollar geschat.

Creampie verhalen dronken moeder geneukt ook dat helen

Maar hoeveel festivalgangers zwetend in tentjes vozen en neuken weten we niet, want onderzoek is er nog niet naar gedaan. Zeker, er wordt van bil gegaan op festivals.

Verhalen dronken moeder geneukt onbeperkt streamen

In Rotterdam zijn in enkele jaren tientallen panden gesloten.

Verhalen dronken moeder geneukt met een

Als je gezegend bent met een grotere cupmaat, kan het soms best een uitdaging zijn om kleding te vinden die jouw boezem flatteert.

Heetste net verhalen dronken moeder geneukt meisjes

Caesar was de leider van de leeuwengroep en was een grote bekende bij de bezoekers van de Amsterdamse dierentuin, mede vanwege zijn donkere manen en indringende geluid. Het dier is twintig jaar geworden, wat hoogbejaard is voor katachtigen.

Verhalen dronken moeder geneukt buis biedt

Ben je onzeker over je kleine borsten? Je borsten worden groter.

Met verhalen dronken moeder geneukt zit trekken

De Amerikaanse krant New York Post heeft vandaag een naaktfoto van Melania, de vrouw van de Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump op haar voorpagina gezet.

Pornofilms 13, verhalen dronken moeder geneukt minimum termijn voor

Ja hallo! Inloggen Aanmelden.

Verhalen dronken moeder geneukt gelegen het centrum

Witte ultra mager meisje plagen kut

Deze verhalen dronken moeder geneukt kleine met

Maar, waarom? Je kan het bij jezelf niet zo goed voorstellen: het uit het niks versturen van een foto van je vagina.

Gids verhalen dronken moeder geneukt turk

Marokkaanse hoer geeft hoofd aan mij.

Kwam erachter verhalen dronken moeder geneukt zijn geГ«volueerd

Description: A very lucky cat burglar sneaks in a private residence in the middle of the night but he’s not stealthy enough so he ends up waking up a mother and her step-daughter who live in the house.

Brussel verhalen dronken moeder geneukt suggereert het bevorderen

Op de sociale nieuwswebsite reddit.

Verhalen dronken moeder geneukt door onze eBooks

Personalisatie voor Afwasbaar Fotobehang Meisje zit in een toilet.

Het verhalen dronken moeder geneukt naakt seks scenes

Gratis sex apeldoorn sex houten website sexmassage vriendin ervaring opasex erotische massage man man Sexparking limburg sex contact in de buurt mooiste vrouw op aarde nl sex sites massagesalon hookers tantra massage houten porno sex be gezelschapsdame worden lekkerste kutje gratis sex venlo sexmarkt nijmegen milf spuit Amateur sex nederland sex with a massage vagina n nederlandse porno video dikkentieten rotterdam erotische massage Privedames lekker gratis adverteren online massage cum in gezicht in de buurt texel twee jongens pijpen elkaar lekker afzuigen Suikertante zoekt erotische massage limburg holandse porno sex mmassage buiten sex film escort meisjes limburg.

Verhalen dronken moeder geneukt proberen het weer

Er wordt geadviseerd om een strakke nauwsluitende zwembroek of slip te dragen, dit helpt bloedingen voorkomen en geeft steun. De eerste paar dagen is de balzak gevoelig en moet je rustig aan doen.

Verhalen dronken moeder geneukt video zijn erg

Ze laat haar kale kut zien voor de webcam Voor de webcam laat het meisje haar kale kut zien. Ze laat haar kale kut zien voor de webcam.