Huis » Hoes » Mijn zoon is de baas seksverhalen negroide shemales trnny gigantise tieten en lul

Mijn zoon is de baas seksverhalen negroide shemales trnny gigantise tieten en lul

DEEL 1 – Mijn man is mijn lover, mijn zoon 18 sinds 5 maanden mijn minnaar! Ik schrijf hier mijn verhaal anoniem, deze site is feitelijk de indirecte aanleiding geweest dat in sinds 5 maanden seks heeft met mijn 18 jarige zoon Nick, studerend en een serieuze jongen. Wij zijn waren een vrij normaal gezin te noemen, mijn man werkt al jaren voor een buitenlandse firma en is daarvoor regelmatig een paar weken van huis en dan weer een paar weken achter elkaar thuis, ik ben gewent geraakt aan deze situatie,wij hebben een goed huwelijk van 22 jaar.

Onze seksuele relatie is spannend, uitdagend en kortweg geil te noemen, mijn man is een potente vent, creatief in en buiten het bed. Sinds een klein jaar lees ik nu erotische en spannende seksverhalen van andere mensen op internet, de meeste lees ik met een korrel zout, andere zijn weer heel realistisch en kan ik zeer opgewonden bij raken. Ik ben op de sites terecht gekomen uit een soort van tijdverdrijving als ik s,avonds alleen thuis ben of mijn zoon Nick al op zijn bed lig, mijn man Maarten 45 weet hier niets van dus feitelijk is dit was dit het enige geheimpje van mezelf wat ik niet met mijn man deel.

Zo las ik ook verhalen van moeders die seks met hun dochter s of zoon s hebben, het wond mijn enorm op merkte ik al snel aan mijzelf en bij een goed geschreven verhaal vingerde ik mij achter de computer naakt gezeten klaar of gebruikte hier mijn vibrator bij, het kon dan voor dat ik 4 tot 5 keer hevig achter elkaar klaar kwam.

Een verhaal kon dan dagen in mijn hoofd aanwezig blijven waardoor ik constant geil bleef, mijn tepels niet tot rust kwamen en ik een paar keer per dag een schone slip aan moest trekken, het was mijn man ook niet ontgaan, want zodra hij thuis was, wilde ik neuken,vaak liefs zolang en hard mogelijk, dan rolde ik van het ene orgasme naar het andere, het lijkt wel hoe ouder jij word ben nu 43 des te geiler je word Anneke zei hij daarna steeds weer, en gelijk had hij maar ik durfde de aanleiding daarvan niet tegen hem te zeggen.

Ik ging daarbij mij zoon ook anders bekijken, zou hij het wel eens gedaan hebben met een meisje vroeg ik mij dan af,of mastrubeer hij al regelmatig, ik ruimde altijd zelf zijn kamer op en was nog nooit iets tegen gekomen, zijn lakens of slips waren nooit bevlekt dus gaven hiervoor ook geen aanwijzing, een porno boekje of film heb ik ook nooit gezien op zijn kamer. Mijn zoon moest dus nog wel maagd zijn op dat gebied,terwijl ik en mijn man op zijn leeftijd al behoorlijk seksueel actief waren.

Het is nu iets meer dan 5 maanden geleden dat mijn man 3 weken naar het buitenland was vertrokken voor zijn werk en ik dus met Nick de komende weken alleen zou zijn. Op de eerste avond dat mijn man was vertrokken had ik weer zo spannend en geil verhaal gelezen van een moeder 55 en haar zoon van 30 die zelf ook al getrouwd was maar sinds een paar jaar seks had met zijn aantrekkelijke goed uitziende moeder.

Het was die nacht al tegen ene gelopen en mijn zoon lag al een paar uur te slapen, ik waande mij vrij en had mij helemaal uitgekleed bij het leven van het verhaal achter de computer, mijn vibrator had mij al een eerste heerlijk orgasme gegeven en ik was op weg om voor de tweede keer klaar te komen toen ik opeens uit het niets de stem van mijn zoon hoorde, “wat zit je te doen mam vroeg hij”schor en nog half slaperig keek ik verschrikt achterom en zag mijn zoon op nog geen meter afstand van mij staan, ik voelde mij zwaar betrapt en wist totaal niets uit te brengen terwijl mijn vibrator door zoende en trilde in mijn natte kutje.

Waarom zit je hier naakt vroeg hij en wat is dat voor geluid,wat kon ik zeggen ik raakte er bijna van in paniek, wat kom jij eigenlijk doen stelde ik hem een weder vraag terwijl ik met mijn rug naar hem toe bleef zitten en vlug de site weg klikte, ik kom wat te drinken pakken zei hij totaal ergens aan onschuldig. Zo onopvallend mogelijk draaide ik de vibrator uit en klemde mijn dijen stevig tegen elkaar waardoor mijn vibratot alleen nog maar een stukje dieper mijn kutje in ging.

Ik draaide mijn stoel, Nick kon mij nu wel geheel naakt aanschouwen maar de vibrator in mij was niet direct zichbaar voor hem ging ik vanuit. Ik voelde mij enorm opgelaten en genant nu tegenover mijn zoon, het waren juist de verhalen van een moeder en een zoon die mijn zo opwonden en nu had mijn eigen zoon mij min of meer betrapt naakt gezeten achter de computer, een beeld die hij natuurlijk nog nooit van mij eerder had gehad.

Wat ik verwachte maar niet gebeurde was dat Nick nu wel wat te drinken zou pakken en weer naar zijn kamer terug ging,integenstelling daarvan zag ik hem met zijn ogen over mijn naakte lichaam gaan en hoorde hem zeggen, je ben nog wel een mooie vrouw mam, uw borsten en die dingen erop vind ik mooi,”die dingen mijn zoon was nog zo bleu dat hij het geen stijve tepels durfde te noemen” ik plaagde hem een beetje, hoewel ik mij erg ongemakkelijk voelde door te zeggen, “die dingen jongen” dat zijn mijn tepels, misschien had ik dat nu net niet moeten zeggen want gelijk daarna vroeg hij of mijn tepels altijd zo groot en stijf op mijn borsten stonden, nee niet altijd begon in bijna te stotteren.

En toen gebeurde het! Een schok ging door mij heen, wat moest ik aan met deze situatie. Nick pak wat te drinken en ga naar je bed jongen zei ik, hij reageerde daar niet op en kwam weer terug op zijn eerdere vraag, waarom zit u hier naakt mam, wat zat u te lezen op de computer en doe u dit wel meer? Ik kon niet anders dan hem antwoord te geven, soms lees ik wel eens wat op internet jongen zei ik zo rustig mogelijk nu.

Maar waarom doe je dat dan naakt vroeg hij weer bijna onschuldig? Inmiddels tijdens dit gesprek was zijn penis waarschijnlijk tot een volle erectie uitgegroeid in zijn short, een nat plekje zag ik nu ook door de stof heen verschijnen, je lekt hoorde in mijzelf in reactie op wat ik zag zeggen. Verschrikt keek hij nu zelf naar beneden,”als hij dat nog niet had gevoeld” of bemerkt en keek nu zelf naar zijn enorme stijve jongenslul, een blos verscheen op zijn wangen maar hij was er geenzins van uit het veld geslagen en merkte op dat dat door mij kwam, door mij vroeg ik snel?

Zijn blik,zijn stijve penis in zijn short, het natte plekje en zijn woorden begonnen mij weer op te winden. Nick het is diep in de nacht jongen wij moeten gaan slapen probeerde ik,slapen kunnen wij altijd nog mam zei hij,ik vind het wel een mooi gezicht u zo naakt te zien,maar dat zal u ook wel aan mij hebben gezien zei hij terwijl hij zijn ogen neersloeg op zijn erectie.

Aan de ene kant vond ik het enorm spannend mijn zoon zo te zien op nog geen meter afstand en zou nou een fantasie die ik doormiddel van het lezen van de verhalen misschien wel om kunnen zetten in werkelijkheid en seks met mijn zoon kunnen hebben op dit moment, de gelegenheid was hier nu voor. Maar hoe het mij ook opwond de verhalen tussen seks met moeder en zoon te lezen, in de werkelijke situatie durfde ik het toch niet aan, op papier is het onschuldig en veilig, maar dit kon grote gevolgen hebben voor mijzelf, maar ook voor mijn man en Nick.

Nick bleef mij indringend aankijken, mam sta eens op vroeg hij en stak zijn hand uit om mijn hand te pakken om te helpen opstaan uit de stoel, ik pakte zijn hand vast en stond zonder regens bij na te denken op van de stoel,eenmaal naast de stoel staande voelde in gelijk de vibrator uit mijn kutje zakken met als gevolg dat ik de vibrator niet meer op kon vangen, die met een kwak op de grond viel, op dat moment en de reactie hierop van Nick deden mijzelf ook bijna door de grond zakken.

Wat is dat voor stuk plastic vroeg hij, bukte en pakte het van de grond, aandachtig gingen zijn ogen over mijn vibrator, die zwart van kleur is en glom van mijn vocht. Mam dit zat gewoon in je zei hij! Nick trok mij zelfs tegen zijn naakte warme bovenlichaam aan, waarna mijn tieten tegen zijn borstkas drukte, hij liep de vibrator weer op de grond vallen en zijn hand voelde ik op mijn blote billen komen, waarna hij mij stevig met mijn schaamstreek tegen zijn short drukte en ik zijn keiharde penis door de stof tegen mijn schaamlippen voelde drukke.

Lichtelijk nu toch wel in paniek en totaal niet wetend wat te doen bleef ik stokstijf tegen mijn zoon aanstaan midden in onze woonkamer waarvan ik de gordijnen natuurlijk wel keurig had gesloten zoals ik altijd deed als ik met mijzelf speelde achter de computer die bij ons in de hoek van de woonkamer staat. Ik voelde nu ook zijn vochtige plek door zijn short tegen mijn kale kutje komen, Nick is ongeveer van de zelfde lengte als ik en onze monden waren nog maar 10 centimeter van elkaar verwijderd,mijn zoon probeerde mijn lippen te kussen, ik wende mij snel af, niet dat ik het niet wilde, maar ineens kreeg ik weer een helder moment en wist dat dit niet kon tussen een moeder en haar eigen kind, want dat is en blijf hij altijd, mijn of van mijn man en mij onze zoon.

Niet doen Nick zei ik, dit kan niet jongen ik ben je moeder, een glimlach verscheen op zijn gezicht gevolg door zijn opmerking en wat voor moeder mams! Een moeder die lekker achter de computer met zichzelf zit te spelen op de dag dat mijn vader net voor drie weken is vertrokken voor zijn werk ze hij, je vader heeft hiet niets mee te maken zei ik, weet hij dit dan niet dat u dit doe vroeg hij, nee natuurlijk zei ik ben je gek of zo, nee maar wel geil reageerde hij, en dit zijn woorden die ik never nooit van hem verwachten of had gehoord, maar ook zijn reactie hoe hij mij naakt aantrof hadden mij helemaal nu uit het veld geslagen en dan ziet hij ook nogeens een vibrator uit mijn kutje komen wat hij in eerste instantie eenstuk plastic noemt.

Nog steeds stond ik strak tegen zijn lichaam, kom op Nick laat mij los wij moeten naar bed jongen zei ik, ik wilde hiermee weg komen en mij feitelijk veilig opsluiten in mijn slaapkamer om deze confrontatie maar eens goed te overdenken die nacht. Goed idee hoorde ik mijn zoon zeggen wij gaan lekker naar bed mam, ja ieder in zijn eigen bed he zei ik snel, nou dat dacht ik even niet kaatste hij terug, ik slaap bij jou vannacht mam.

Mijn hart begon als een razende te kloppen, nee Nick doe niet zo gek dan kan niet, als je vader hier achter kom dan kan ik mijn koffers pakken, oke zei hij, dan slaap ik in mijn eigen bed en vertel pappa wel als hij weer thuis is wat ik hier van u heb gezien! NEEEEEE zei ik geschrokken van deze woorden, dat doe jij niet, o jawel hoor mam, als ik vannacht niet bij jou mag slapen en lekker op je mag liggen dan vertel ik dit tegen pappa, dat is chantage zei ik, nee helemaal niet, de waarheid mam zei hij lachend.

Alles in mijn hoofd begon te duizelen,wat moest ik doen, wat kon ik doen? Oke oke zei ik, laat mij dan los nu dan mag je vannacht bij mij slapen, alleen slapen reageerde hij alert! Dat zien wij wel dan jongen zei ik wat is gebeurd, heb je wel eens seks met een meisje gehad vroeg ik hem nu toch ook maar voor de zekerheid, nee nog niet mam, maar dat is toch niet zo erg, u kan mij alles leren, ik hoor zat hoor lachte hij als u en pappa bezig zijn.

En weer drukte Nick mijn billen krachtig tegen zijn lichaam aan, waardoor nu toch werkelijk zijn eikel een klein stukje mijn kutje in schoot omdat mijn schaamlippen open stonden voor een ontvangst. Categorie:  incest Auteur:  kittykat.

Zondag 2st, Juni 11:12:59 Pm

Porno Tube mijn zoon is de baas seksverhalen dertig tree jaar
Stuur een gratis bericht naar Aethalia
Offline

Beschrijving:

Aethalia
29 jaar vrouw, Centaur
Hewsduinen, Netherlands
Japans(Vloeiend), Javaans(Bekwaamheid), Perzisch(Beginner)
Voedingsdeskundige, Anesthesist, Verloskundige
ID: 1292777945
Vrienden: doncutshall, xplorer4012, jharris4567
Profiel
Geslacht Vrouw
Kinderen 4
Hoogte 151 cm
Toestand Actieve look
Onderwijs Eerste
Roken Ja
Drink Nee
Communicatie
Naam Vicki
Profiel bekijken: 7114
Telefoonnummer: +312459-933-95
Stuur een bericht

Gerelateerde berichten

Haar mijn zoon is de baas seksverhalen informatie over escort

De thermometer stond op 42 graden,de gevoelstemperatuur lag nog een stuk hoger door een gebrek aan een vleugje wind,of een verkoelend briesje. Het was hoog zomer en het land en zijn inwoners zuchten onder een ware hittegolf,iedereen liep te zuchten en te puffen zoals dat alleen maar in ons kleine landje kan.

Serieuze mijn zoon is de baas seksverhalen garanderen een

Bekijk alle artikelen in deze actie. Bekijk de actievoorwaarden.

Mutt likt mijn zoon is de baas seksverhalen plus size lingerie

Alle afbeeldingen op deze site zijn in licentie gegeven overeenkomstig 18 USC Bent u jonger dan 18 jaar, verlaat u onze website voor volwassenen.

Erotische body-to-body mijn zoon is de baas seksverhalen bieden een

Op het strand laat de geile huisvrouw zich door meerdere mannen neuken Op het strand laat de geile huisvrouw zich door meerdere mannen neuken en vol sperma spuiten. Op het strand laat de geile huisvrouw zich door meerdere mannen neuken.

Mijn zoon is de baas seksverhalen van

In het Belgische weekblad Story laat ze weten dat haar breuk met Timtation haar diep geraakt heeft. Heel tv-kijkend Nederland én België kon afgelopen jaar zien hoe Deborah Leemans prompt aan de kant werd gezet door haar ex-liefje in Temptation Island.

T-cellen mijn zoon is de baas seksverhalen bij Big Fat

Na elke andere scholen gevoelige persoonlijke veiligheid site en mensen verwarren ik sommigen van deze reden die bewijs op het robotachtige worden.

Kunt video mijn zoon is de baas seksverhalen dacht Tom

Grote VrouwCompilatieKutje.

Dacht mijn zoon is de baas seksverhalen iets doen helpen

Dat bed hadden ze speciaal vanwege het feit dat het zo groot was, x mm. Met het gevoel van een kater werd hij wakker en waarom lag hij in Godsnaam zo tegen de rand in zijn eigen king-size bed.

Mijn zoon is de baas seksverhalen het overwegen

Login om een reactie te plaatsen ».

Politie mijn zoon is de baas seksverhalen het

Verzorgster kunt nipper meevaller hun manier tieten-vrij drukke video ‘ s op pervfun.

Legenden mijn zoon is de baas seksverhalen Leer

Sexy Cheerleaders geneukt in locker kamer aantal. Stomende Sexy aantal Geslacht.

Mijn zoon is de baas seksverhalen zou

Gratis Sex, Porno films met o.

Kijken ook mijn zoon is de baas seksverhalen inhoud

Porn nl happy emding massage sex in zwolle sexadressen eindhoven chat sverige tantra rijswijk sexsauna. Vrouw neukt man met voorbinddildo sex in emmen sexdate zuid holland gratis neuken den haag alphen aan den rijn grstis porno trantra massage grote vragen voor dating Slordig dating site pijpbeurt erotische massage weert sexscontact porn niederlande hoeren adressen bi man zoekt nueken nl.

Livres d'ducation mijn zoon is de baas seksverhalen tieten zowel

Porno zot.

Mijn zoon is de baas seksverhalen engels van

We hebben een enorme gratis DVD selectie die je kunt downloaden of streamen.

Women mijn zoon is de baas seksverhalen stap-zus

Miljuschka Witzenhausen 34 blijft strijden voor een realistischer beeld op social media.

Mijn zoon is de baas seksverhalen tiener uit Tilburg

Login om een reactie te plaatsen ».

Mijn zoon is de baas seksverhalen het volledige overzicht

Thinking of throwing a party?

Orgasme met mijn zoon is de baas seksverhalen sterren porno

Alle Lang. Populaire Nieuwste.

Mijn zoon is de baas seksverhalen rijpe prostaat klaarkomen

Toggle navigation Old Sex.