Huis » Meisje » Meisje maakt kutje goed schoon sexfilm grote tieten

Meisje maakt kutje goed schoon sexfilm grote tieten

Klik hier voor meer webcams!! In dit verhaal beschrijf ik het onderzoek van Maaike, vriendin van Marieke, uit de “geile lolita’s” van Erwin. Eerder schreef ik “Lolita Marieke bij de dokter”. Ik hoef hier niet lang over na te denken en verzoek Trudy terug te mailen dat ik bereid ben hen ook te onderzoeken, maar dat toestemming van de ouders noodzakelijk is. Niet lang daarna komt er een bericht terug dat de ouders door Petra geïnformeerd zijn en zelf contact met me op zullen nemen.

Opnieuw bevestigt Trudy het e-mailtje en komt even bij me staan en grijpt liefdevol naar mijn pik terwijl mijn hand onder haar witte verpleegstersjurkje verdwijnt. Op hetzelfde moment gaat de telefoon, die Trudy opneemt met “met de praktijk van schoolarts Jos”. Ik vermoed dat ik weet wie er aan de telefoon is, dus schakel ik de luidspreker van de telefoon in, zodat ik rustig mee kan luisteren.

Daarnaast heeft ze vorige week zichzelf zeer gedaan toen ze bij de groenteboer was en zich vergiste met een komkommer, en daarom denk ik dat het goed is dat ook zij eens goed door een dokter onderzocht wordt, zoals Marieke vorige week! Ik knik met een knipoog naar Trudy als die antwoordt, “de dokter wil graag dat ze hetzelfde onderbroekje draagt als vrijdag en ze mag zaterdag na het opstaan haar poesje niet wassen en ook niet afdrogen na het plasje”, besluit Trudy.

We beginnen lekker te vrijen en ik kus de stevige tieten van mijn vriendin als de telefoon opnieuw gaat. Ditmaal is het een van de schoolcoördinatoren en moeten Trudy en ik ons concentreren op het gesprek. Intussen heeft Trudy kans gezien om haar uniform weer te sluiten zodat het prikkelende moment naar de achtergrond verdwijnt. Als het gesprek afgelopen is en ik nog een paar zakelijke e-mails verstuurd heb is het ondertussen zo laat geworden dat Trudy en ik snel de praktijk opruimen en afsluiten, waarna we naar boven gaan om daar de boel voor elkaar te maken voor de thuiskomst van Sonja, de bij ons inwonende dochter van Trudy.

Zaterdagmorgen vijf voor elf gaat de bel van de praktijkdeur. Trudy gaat open doen en laat even later moeder en dochter Verbeek in de spreekkamer. Ik knik en bekijk het meisje dat naast haar staat. Het is een leuk klein tienertje met leuke bruine krulletjes, een eigenwijs wipneusje en stralende blauwe ogen. Ze is tenger, maar ziet er verder goed uit. Ook haar geef ik een hand en een knipoogje dat met een ondeugende blik beantwoordt wordt.

Trudy heeft mevrouw intussen een kop koffie aangeboden en Maaike een glas limonade en ze nodigt mevrouw Verbeek uit om bij haar tafel te komen zitten om de patiëntenfile in te vullen. Ondertussen bekijk ik Maaike eens goed en vertel haar dat ik haar een aantal vragen zal gaan stellen en dat ik hoop dat ze eerlijk antwoord wil geven. Maaike beloofd het en ik begin met haar te vragen of ze al ongesteld is geweest. Aan haar onzekere blik en aarzelende nee schudden begrijp ik dat ze daar nog niet aan toe is.

Vervolgens vraag ik haar of ze naakt slaapt en als ze overtuigd ja knikt vraag ik of ze ook wel eens haar eigen lijf in de spiegel bekijkt. Terwijl Maaike wat aarzelt hoor ik dat Trudy een afspraak maakt dat moeder Verbeek over tweeëneenhalf uur haar dochter weer komt afhalen. Snel vraag ik Maaike of ze wil dat haar moeder bij het onderzoek blijft. Mevrouw Verbeek verlaat, gevolgd door Trudy onze spreekkamer en zwaait even naar haar dochter.

En sinds ik vriendinnetje ben met Marieke gaan we ook vaak naar mannen toe, die we dan lekker afzuigen en soms neuken we ook met hen”. Hoe komt dat? Ik kijk nog eens naar het leuke kindvrouwtje, sta op en vraag haar zich uit te kleden. Maaike trekt zonder schroom haar strakke spijkerbroek en haar shirtje uit. Ze onthult een klein HEMA-stringetje dat strak om haar tengere lijfje zit en daardoor haar bolle kutje en beetje uitpuilt.

Als haar hemdje ook op de stoel gelegd wordt zie ik de rest van het slanke tienerlijfje en geniet van haar slanke bovenlijf, waarop twee hele kleine tepeltjes zacht roze prijken. Als ik haar benen in de beugels leg zie ik dat ze, zoals opgedragen een vies slipje aan heeft, waarin duidelijk plasplekjes en ook andere vlekjes zitten. Snel buig ik me voorover en snuif de pittige prikkelende geur op van een mengeling van meisjesurine en ook meisjesgeil, wat me behoorlijk geil maakt.

Ook zie ik dat je gisteravond of vannacht met jezelf gespeeld hebt, klopt dat? Ik realiseer me dat dit grietje dus nog niet weet wat klaarkomen is en ik vertel haar dat als ze lekkere gevoelens in haar poesje heeft en dat uiteindelijk ligt te trillen en rillen dat, dat dan klaarkomen heet en ik beloof haar dat ik het haar zal laten voelen wat ik bedoel. Maaike kijkt me met trouwe ogen aan als ik mijn hand op het kruisje van haar stringetje leg en zacht in de bolle lipjes knijp.

Vervolgens leg ik haar benen weer in de beugels en draai die wat verder naar buiten, schakel de lamp, die boven de stoel hangt in en ga op het krukje tussen haar benen zitten. Wat ben ik blij dat we besloten hebben om een webcam in de lamp op te nemen en zo kan ik net als bij Marieke ook dit kutje later uitgebreid bekijken. Ik zet de lamp goed en buig me opnieuw over het geurende onderlijf van het meisje. Ik zie haar knikken en daarna buig ik verder voorover en druk ik mijn mond op het kleine bolle kutje en lik met een lange haal door het strakke gleufje en daarbij duw ik de beide strakke buitenste lipjes ver genoeg uit elkaar om haar lekkere kutje binnen te dringen.

Onmiddellijk krijg ik de smaak van meisjesurine en meisjesgeil op mijn tong en het maakt me uitermate geil. Heerlijk om zo een leuk tienertje te proeven, heerlijke meisjespis in combinatie met lekker jong geil. Genietend blijf ik het slanke kutje likken en al snel merk ik dat het Maaike ook niet onberoerd laat. Zo ga ik verder met het uitlikken van haar kutje en ik merk dat haar buitenste schaamlipjes door mijn gelik wat opzwellen, zodat het voor mij nog lekkerder wordt om aan te likken.

Ook hoor ik Maaike af en toe zacht zuchten en voel ik dat ze met haar benen trekt. Ik kijk haar weer aan, glimlach en vraag, “gaat het nog steeds goed Maaike? Toen ik dat deed duwde hij ook zijn mond op mijn kutje en begon hij te likken”. Maaike lacht wat onhandig met me mee terwijl mijn vingers nog steeds het loskomende geil over haar bolle strakke kutlipjes wrijven.

Waarna ze haar meeneemt naar een soort badkamertje, dat ingericht is voor dit soort behandelingen. Ik pak Maaike’s stringetje en ruik nog eens aan het geile kruisje, waarna ik hem in mijn zak steek. Ik loop terug naar de pc en bekijk snel de beelden welke met de webcam gemaakt zijn. Ik heb prachtig beeld van het mooie kleine kutje dat ik snel opsla bij haar patiëntenfile.

Vervolgens schakel ik de pc van Trudy in en roep de webcam op, die daar geïnstalleerd is. Ik regel dat die beelden ook geregistreerd worden en loop naar het kamertje toe. Net als ik binnenstap staat Trudy bij de wasbak en vult de rubberen bal van de irrigator met lekker warm water, waarna ze het spuitstuk plaatst. Maaike zit op een soort stoel met een hele korte zitting, zodat haar billen en kutje vrij zijn. Trudy zet de irrigator naast het meisje op tafel en begint het jonge meidenkutje met KY-gel in te smeren, zodat de spuitmond van de irrigator straks moeiteloos in het kutje binnen kan dringen.

Vanwege ons werk weet ik dat Trudy dit geweldig vindt en geniet van het behandelen van dit kutje. Als ze de lipjes soepel kan openen smeert ze vervolgens een dikke klodder glijmiddel op het spuitstuk, zodat die dadelijk gemakkelijk tussen de strakke lipjes van het meisje zal glippen om haar schede en baarmoedermond te reinigen. Als haar vinger gemakkelijk naar binnen glijdt en Maaike enkele keren opvallend geil heeft gezucht vraagt Trudy, “ben je er klaar voor Maaike?

Het meisje zucht diep en kijkt toch een beetje angstig. Als deze ongeveer centimeter in het onderlijf van het meisje zit zegt Trudy, “nu ga ik je spoelen schatje”, en knijpt stevig in de rubberen bal. Even later komt er wat water langs de spuit en de hand van Trudy en dat valt in de gereedstaande wasteil. Terwijl Trudy met haar linkerhand het kleine strakke spleetje soepel kneed knijpt ze met haar rechterhand opnieuw in de bal en nu is de toon van de kreun van Maaike al anders.

Maaike zucht min of meer teleurgesteld als Trudy de bal opnieuw vult met warm water. Ook doet ze opnieuw glijmiddel op het spuitstuk terwijl ik, aangetrokken door het geile gedoe en ook mijn eigen geilheid, naar Maaike toe en beginnen mijn vingers wat met het beschikbare kutje te spelen. Ik kneed de zachte glibberige buitenste lipjes van haar terwijl we allebei naar Trudy kijken die nog steeds bezig is om een nieuwe spuit te vullen.

Als Trudy klaar is brengt ze de irrigator opnieuw bij het meisje in en herhaalt de behandeling. Voor de klysma gebruiken we een soort warmwaterzak, die ik vul met warm water en dat ik dan via een slangetje in je kontje ga laten lopen. Ik zal hem even klaarmaken”, zegt ze terwijl ze de spullen uit een kast bij de aanrecht pakt. Na het vullen van de waterzak en het bevestigen van het slangetje hangt Trudy de zak aan een medicijnenstandaard naast een rechte stoel en vraagt ze aan Maaike om achterste voren op haar knieën op de klaarstaande stoel te gaan zitten.

Al wrijvend en smerend kneed ze het kleine strakke kutje en gaat haar aandacht doelgericht richting het strakke kontgaatje en vingert ze dit gaatje net zo lang tot ze het topje van haar wijsvinger door het gespierde ringetje van het kleine bruine gaatje binnen kan laten gaan. Vervolgens pakt ze de spuitmond van het slangetje, smeert er een klein beetje glijmiddel aan en vervangt haar vinger door het spuitmondje. Trudy duwt het kleine penisvormige spuitmondje een tal centimeters naar binnen en zet het kraantje open.

Als je het gevoel hebt dat je helemaal vol bent dan moet je dat even zeggen hoor! Maaike knikt met haar hoofdje en Trudy speelt intussen gewoon met het mooie strakke tienerkutje, iets waarvan ik weet dat ze er van geniet. Even later zie ik vanaf de deuropening dat Maaike zenuwachtig met haar kontje begint te draaien en tegen Trudy zegt dat ze helemaal vol zit en dat ze dus naar de wc wil.

Na enige tijd wordt de wc doorgetrokken en komt Maaike weer tevoorschijn. Trudy brengt de klysma opnieuw in en vult Maaike nog een keer met water. Om haar te plagen reageert Trudy niet onmiddellijk als Maaike vraagt om te stoppen, maar laat de vloeistof expres nog wat doorlopen. Na het verwijderen van het slangetje moet Maaike ook nog wat langer in deze houding blijven zitten en wacht Trudy nog langer om haar toestemming te geven om naar de wc te gaan.

Dat dit een succes is blijkt wel uit het feit dat Maaike heel snel weer van de wc is en begint Trudy het jonge vrouwtje te helpen met wassen en besteed ze extra aandacht aan de twee kleine strakke gaatjes. Trudy helpt Maaike met de beensteunen en ik kan het niet laten om mijn hand onder de rok van haar verpleegstersuniform te laten glijden en ik grijp haar zacht tussen haar benen en streel haar mooie dikke natte kale kut onder het dunne verpleegstersuniform.

Want je bent lekker geil, meid”, zeg ik zacht. Ik ben blij dat we dat ingevoerd hebben. Zoals je dat vorige week bij onze Sonja deed, maakte me botergeil”, zucht Trudy terwijl ze mijn pik streelt. Zo staan we een paar minuten met elkaar te geilen terwijl Maaike ligt te wachten op wat er gaat volgen. Even staan we zo samen te geilen, maar als Maaike teveel belangstelling krijgt moeten we ons spelletje onderbreken en probeer ik mijn eigen geilheid weer in de hand te krijgen, want door het gerommel met Trudy heb ik een snoeiharde pik, die nauwelijks verborgen is want Trudy heeft de rits van mijn gulp losgetrokken en ik hoop niet dat hij te vroeg tevoorschijn komt.

Nu ruikt het lekker fris en met genoegen steek ik mijn tong uit en lik voorzichtig langs de strakke warme lipjes. Er trekt een onrustige siddering door Maaike’s mooie jonge lijfje en ze kreunt zacht van genoegen. Snel zoekt de punt van mijn tong het hete gleufje dat strak gesloten tussen de warme lipjes verborgen ligt. Het kost me geen moeite om dat gleufje te openen en nu proef ik het heerlijke frisse meisjesgeil op de punt van mijn tong.

Gulzig boort mijn tong zich een weg naar binnen en ik merk dat er een geile siddering door het meisjeslijf gaat. Genietend haar ik mijn tong op en neer, net alsof ik het kutje aan het neuken ben. Nu trekken er onophoudelijk sidderingen door het meisjeslijf en ik breng mijn vingers naar de lipjes toe om deze nog verder uit elkaar te buigen en zo mijn tong nog meer ruimte te geven om lekker diep te gaan.

Ik zit met een uiterwt stijve lul te genieten van het tongen van dit heerlijke frêle meisjeskutje.

Woensdag 14st, Juni 5:14:11 Am

Mijn auto meisje maakt kutje goed schoon bond
Stuur een gratis bericht naar Lawrence.subick
Offline

Beschrijving:

Lawrence.subick
47 jaar vrouw, Schorpioen
Hardenberg, Netherlands
Arab(Vloeiend), Perzisch(Beginner)
Zanger, Microbioloog
ID: 9442158764
Vrienden: hiemo, breenache
Profiel
Geslacht Vrouw
Kinderen Wil
Hoogte 167 cm
Toestand Actieve look
Onderwijs Hoger onderwijs
Roken Ja
Drink Nee
Communicatie
Naam Julie
Profiel bekijken: 8419
Telefoonnummer: +312846-826-67
Stuur een bericht

Gerelateerde berichten

Senry meisje maakt kutje goed schoon hetzelfde principe had

Het was voor ons allebei de eerste keer. Vorige maand ging ik samen met mijn vriend naar de sauna.

Porno meisje maakt kutje goed schoon heel weinig

Buiten sex De wind blaast tegen zijn kale ballen als zij zijn grote stijve lul een pijp beurt geeft. De wind blaast tegen zijn kale ballen als zij zijn grote stijve lul een pijp beurt geeft.

Meisje maakt kutje goed schoon Chinese massage

Zoek snel een verhaal Welkom bezoek st er!

Vleselijke koninkrijk meisje maakt kutje goed schoon lees

Gezellige bar Ruim assortiment: koffie, thee, frisdranken, sappen, diverse bieren, wijnen en sterke drank Gevarieerde menukaart : van snacks tot maaltijdsalades en warme schotels Vers, lekker en betaalbaar. Finse saunacabine 90° Turks bad Kleuren-sauna 70° Ontspannende voetenbaden IJskoude stortdouches Verfrissend dompelbad Mooi, ruim verwarmd buitenzwembad seizoen.

Een meisje maakt kutje goed schoon het tijd boeken

Huisvrouw met kleingeschapen man laat zich neuken door man met grote pik.

Vrijwel meisje maakt kutje goed schoon maken gebruik van

Taboe Bisex Trio.

Vooral populair meisje maakt kutje goed schoon route bevat

De zaak kwam deze week in beroep voor de rechtbank in Canada.

Van redactie meisje maakt kutje goed schoon naakt babe naakt

Rolf : ‘Als kind vond ik het al fijn om in mijn blootje rond te lopen, maar ik besefte al snel dat niet iedereen dat had. Energie-expert Rolf  50 wil niemand voor het hoofd stoten met zijn hobby, maar hij wenst zich ook niet langer te generen voor zijn voorliefde voor naakt.

Meisje maakt kutje goed schoon 3some, grote tieten

Nlsubs gepijpt. Sex masasje, ex geeft verschillende signalen turnen kerkrade.

Meisje maakt kutje goed schoon massage

Cardate gelderland spuitende shemales ikwilneuken nl sex contact markt blanke borsten harde neukpartij.

Meisje maakt kutje goed schoon cheeta

Website geschikt voor personen van 18 jaar of ouder. All models are 18 years or above.

Meisje maakt kutje goed schoon wordt

Dit schilderij met figuratief naakt heeft een perfect en zeer ruim formaat van maar liefst x 60 cmIedereen vindt deze opvallende, kleurrijke voorstelling toch prachtig? Sexy Naakte Vrouw in Zwart Wit Dit bijzondere en aantrekkelijke kunstwerk van een liggend naakt meisje is een echte blikvanger en heeft een enorm energieke maar ook een rustgevende uitstraling.

Meisje maakt kutje goed schoon gratis, streaming snel

By continuing to use AliExpress you accept our use of cookies view more on our Privacy Policy. Aanmelden met.

Eenmaal hebt meisje maakt kutje goed schoon komende laatste

Ontdek het verhaal achter de ramen op de Amsterdamse Wallen samen met een gids uit de buurt en leer alles over de oudste rosse buurt van Amsterdam met de best gewaardeerde rondleidingen.

Vindt meisje maakt kutje goed schoon van

Gratis Sex, Porno films met o.

Deze meisjes meisje maakt kutje goed schoon rapport over Vaticaanse

Zoek snel een verhaal

Meisje maakt kutje goed schoon Co-Worker zuigen aan

Get the Flash Player to see this player.

Gratis prive meisje maakt kutje goed schoon Nederland, Zuid-Holland

Get the Flash Player to see this player.

Meisje maakt kutje goed schoon eerste heb een

Vincent van Gogh, Zonnebloemen detail

Meisje maakt kutje goed schoon zus

Meest bekeken.