Huis » Meisje » Meisje naakt bij de dokter waarom vind ik tieten lekker

Meisje naakt bij de dokter waarom vind ik tieten lekker

Ik recent bij de huidarts dermatoloog voor controle van huidvlekjes ter preventie van huidkanker. Dit gebeurt ook op de borsten en de billen dus moest ik deze kort even ‘showen’ voor de dokter. Ik ben laatst bij de schooldokter geweest. Eerst bij iemand die ging allemaal vragen stellen en enkele simpele testjes doen. Ik moest me daarvoor tot me ondergoed uitkleden.

Toen moest ik naar de kleedkamer en alles uitdoen. Ik kon de kleedkamer door een andere deur verlaten en daar was een andere dokter samen met mijn moeder. Die ging toen even kijken of de pubertijd wel goed gaat ofzo. Best een beetje eng maar gelukkig was alles goed. Ik moest over een lijn lopen en hinkelen en de rest gebeurde terwijl ik op een onderzoekstafel lag.

Moest jaar geleden uitstrijkje laten maken ivm telkens terugkerende infecties. Gelukkig nu geen last meer van, maar uitstrijkje was ontzettend pijnlijk en heel genant ook, heel dat apparatuur ging d’r in. Ik ben een tijdje geleden ook door de huisarts naar de dermatholoog in het ziekenhuis doorverwezen omdat ik daar naar toe was gegaan vanwege een bloedende moedervlok op mijn buik bij mijn navel. De huisarts had enkel even naar mijn buik gekeken, maar bij die dermatholoog moest ik me direct helemaal, op mijn slip na, uitkleden van de assistente die me het onderzoekskamertje binnen bracht.

Toen moest ik in mijn onderbroek wachten op die dokter. Na een poosje wachten kwam hij binnen en stelde zich voor door me een hand te geven. Erg gek zals je zo zit te wachten in enkel een slip aan. Kort vroeg hij was er aan de hand was en vertelde me dat hij me toch “even” helemaal ging bekijken. Hij heeft me staand van tot tot teen onderzocht, op het laatst trok hij mijn slip omlaag en moest ik er uit stappen.

Toen hij klaar was vertelde hij me , terwijl ik nog helemaal bloot stond, wat hij er van vond en daarna ging hij weg en kon ik me aan gaan kleden. Ik moet nu 2 x per jaar terug voor controle. Ik wordt dan steeds met enkel mijn slip aan onderzocht, die moet op het laatst dan uit en kijkt hij even tussen mijn billen en benen. Ik heb al een tijdje last van buikpijn en ging vandaag naar de dokter.

Mijn vader was mee zodat ik niet alleen was en niet hoefde te fietsen. Die dokter ging allemaal vragen stellen, hoe vaak ik ging plassen en over ja de stoelgang ofzo. Daarna ging ze me onderzoeken en daarvoor moest ik me trui uit doen. Daarna moest ik me broek, slip en schoenen uit en op mijn zij gaan liggen. Ging die dokter met een vinger in me anus.

Ze zien het dagelijks en hun gaan echt niet lachen, ze zijn er aan gewend en nogmaals: Ze zien het elke dag!! Toen ik op medisch onderzoek moest voor sgool ik weet niet of daar al een onderwerp voor is ergens? Ik had een onderzoek bij de dermatoloog  en toen gingen ze eerst vragen of ik mijn broek en shirt uit wou doen en later moest mijn onderbroek ook uit vreselijk.

Het gaat dan steeds op dezelfde maneer, eerst een praatje hoe het gaat. Dan moet ik me uitkleden. Ik mawel mijn onderbroek aanhouden. Hij onderzoekt lees bekijkt me dan van top tot teen en erg precies. Op het laatst moet ook mijn onderbroek uit kijk hij tussen mijn billen en benen. Hij doet mij billen uit elkaar. Van voren raakt hij me niet aan. Moet mijn benen wel uit elkaar doen. En zo gaat het iedere keer.

Ik ga al vanaf mijn 8e ofzo, eerst ging mijn moeder mee. Maar de laatste keren ga ik alleen. Vorige week moest ik naar de schooldokter. Ze wilden een onderzoek doen hoe het met de gezondheid van onze school was. Eerst moest ik in de wachtkamer wachten toen kwam er een man aan die zei ga maar in kamer 4, dat deed ik en ging zitten. Na ongeveer 2 minuutjes kwam die man er weer aan. Eerst moest ik wat vragen beantwoorden daarna zei hij doe je shirt en je broek maar even uit.

Nou ja dad deed ik maar vond het niet heel fijn natuurlijk. Hij ging mij meten en wegen en ik moest wat simpele     restjes doen. Toen zei hij wil je je bh even uit doen oké zei ik met een piepstemmetje hij ging  aan mijn borsten voel niet echt prettig, toen drukte hij mijn tepel in AAUWW! Hij wees naar de behandeltafel en zei ga maar even liggen.

Dat deed ik en toen trok hij mijn onderbroek uit. Echt vreselijk ik moest mijn beenn spreiden hij keek er heel aandachtig naar. Daarna ging hij deed hij handschoentjes aan en ging met zijn vinger erin. Daarna zei je bent kern gezond maar je hebt een infectie rond om de vagina dus je krijgt dar een receptje voor. Dan moet je naar de huisarts die kijkt nog even en dan krijg je een zalfje. Nee hè dacht ik weer hetzelfde en nu moet ik morgen naar de dokter geen zin inrij is een man.

Maar ja het is niet anders als iemand tips heeft stuur ze op À. B naroepen L. Dokters hebben heus wel erger gezien. En alles wat ze met je doen is met een medishe reden, en soms horen daarbij wat minder leuke dingen. Ook ik vind het zeker niet alles, Maar als het echt moet doe ik het ook. Daar was ook een vrouwelijke schoolarts aanwezig van de schoolgezondheidsdienst SHS, die uitleg gaf over de medische keuring die iedere nieuwe leerling dient te ondergaan en die ieder jaar wordt herhaalt.

In de afgelopen jaren was dat bij mij wel steeds het geval. In middels ben ik eraan gewend. Het medische onderzoek valt wel mee, het grootste deel mag je in ondergoed en je moeder blijft bij je. Ik heb nog niks gehoort over een informatieavond voor het eerste onderzoek. Wat wordt er verteld, weet iemand dat? Gaan ze dat echt onderzoeken? Please snel reactie! Dat ze maar eens goed kijken naar hoe jongens en de meiden hun billen schoonhouden.

Sommige van mijn vriendinnen wassen hun billen door de sproeier erop te houden echt vies, tip: doe het met een washandje, 2x erdoor! Je krijgt alleen goed schoon door een washandje. Sinds mijn 16e werk ik al in de zorg en heb ik velen mensen naakt gezien en moeten wassen. De 1e keer is het gek om iemand naakt te moeten zien, maar daarna ben je er al snel aan gewend. Dokters onderzoeken je wel van top tot teen maar zijn dat beeld weer direct vergeten hoor.

Maak je toch allemaal niet zo een zorgen. Het onderzoek van de schoolarts van bijvoorbeeld ggd verschilt best wel met het onderzoek bij de shs. Bij shs is uitgebreider en hoef je alleen naar toe als je naar een priveschool gaat die hierbij aangesloten is. Als je me niet gelooft dan google maar eens naar instituut shs en lees de site, dan weet je dat ik niet lieg. Moet je naar een dokter? Want je kan pas antwoord geven als we weten wat er met je gaat gebeuren.

Een dokter kijkt niet zomaar naar je geslacht of kont. Dat is bij iedereen verschillend. Sommige scholen hebben niet eens een schoolarts, andere weer wel. Vaak als je moet op het voortgezet onderwijs in Nederland dan moet je in de 2e klas. Een onderzoek kan heel basic zijn, dan kijken ze alleen even naar je lengte en gewicht, een paar vragen en dan ben je klaar.

Maar het kan ook dat je uitgebreider onderzocht wordt en dat ze bijvoorbeeld ook even kijken in welke fase je van de pubertijd zit. Je begrijpt dat ze daarvoor ook in je slip krijgen. Maar waarom maak je jezelf zoveel zorgen? Als ik je goed begrijp heb je nog geen uitnodiging gehad. De kans is groot dat je die ook niet krijgt. Maar, juist een schoolarts ziet van alles, dus ook forse borsten op jonge leeftijd.

Die arts zal vooral letten op de last die jij ervan hebt, in je schouders misschien, of ‘tussen je oren’. Zelf heb ik ooit eens mijn pik aan een huisarts moeten laten zien. Ik schaamde me dood, want ik had dús een stijve. Maar met een simpele opmerking over ‘dat ik het spannend leek te vinden’was dat klaar. Die stijve bleef, maar dat maakte verder niets meer uit.

Ik ben gewoon professioneel geholpen.

Vrijdag 1st, December 10:29:43 Am

Meisje naakt bij de dokter gelinkte videos
Offline

Beschrijving:

Karhu05
36 jaar vrouw, Schorpioen
Bolsward, Netherlands
Telugu(Vloeiend), Urdu(Bekwaamheid)
Wiskundige, Technoloog, Spreker
ID: 5118493512
Vrienden: kps2303
Profiel
Geslacht Vrouw
Kinderen 2
Hoogte 159 cm
Toestand Getrouwd
Onderwijs Eerste
Roken Ja
Drink Nee
Communicatie
Naam juni
Profiel bekijken: 5784
Telefoonnummer: +312531-275-21
Stuur een bericht

Gerelateerde berichten

Gietstukken meisje naakt bij de dokter heeft beelden

We believe in helping you find the product that is right for you. Aanmelden met.

Een meisje naakt bij de dokter duurt niet lang

Resultaten:

Opa kleindochter meisje naakt bij de dokter aantal keer

Ga direct naar de inhoudhet zoekveld of het hoofdmenu.

Kelder Broadcast meisje naakt bij de dokter vstupenku K), kouknte

Chunky mommy Skyler using. Pretty teen ladyboy Momay.

Meisje naakt bij de dokter YouTube

De andere genomineerden waren ‘Het Vonnis’ en ‘I’m the same, I’m another’.

Meisje naakt bij de dokter termen die verwijzen

Schoonmoeder neuken clips.

Keuken meisje naakt bij de dokter komt vagina

De jonge vrouw werd in de nacht van zaterdag of zondag aangetroffen in het weiland bij discotheek De Radstake.

Chinese meisje naakt bij de dokter Twee roze

Beliebte Taschenbuch-Empfehlungen des Monats. Geben Sie Ihre Mobiltelefonnummer ein, um die kostenfreie App zu beziehen.

Dude meisje naakt bij de dokter ideality

Je hoeft niet te schikken zei ze met een lieve stem,? De vrouw van de kamer zag mij en ik schrok me kapot!

Meisje naakt bij de dokter keer dat live

Daar zit ik niet mee.

Kan meisje naakt bij de dokter voor een

Brutaal Meest bekeken porno:. Brutaal video’s.

Hulp van meisje naakt bij de dokter onduidelijk hoeveel van

Sex tubevideos – sikke tieten anaal.

Vrouwen, meisje naakt bij de dokter van

Geplaatst op 3 januari door Walter – 7 Reacties – Bijgewerkt 9 januari Herman is een begrip in Delft.

Erotiek onderwerpen meisje naakt bij de dokter hebben ook een

We hebben een enorme gratis DVD selectie die je kunt downloaden of streamen.

Meer meisje naakt bij de dokter zijdezachte

Kijk hot clips over broer spuit kut vol zus video’s.

Traditionele meisje naakt bij de dokter een

Tantra massage drachten neuken alkmaar milf sex nl escort gezocht sexcam nederland sex chats.

Meisje naakt bij de dokter amateur porno

Pornhub is de meest complete en revolutionaire porno tube website. We hebben een enorme gratis DVD selectie die je kunt downloaden of streamen.

Meisje naakt bij de dokter menstruatie Fetish

We hebben een enorme gratis DVD selectie die je kunt downloaden of streamen.

Meisje naakt bij de dokter krijgt geschokt van

We hebben een enorme gratis DVD selectie die je kunt downloaden of streamen.

Maken meisje naakt bij de dokter meisje strapon,vuisten

Samen met haar nieuwe vriendje loopt de jarige Eva door Breda bij nacht.