Huis » Oma » Seksverhalen tante geeft neef cadeau lekkere tieten hd

Seksverhalen tante geeft neef cadeau lekkere tieten hd

Mijn moeder heeft een vriendin Dorothea, die ze al van de kleuterschool af kent en met wie zij sinds zij samen de volwassen leeftijd hebben bereikt, elk jaar samen op vakantie gaat. Na haar trouwen is ze hier mee doorgegaan omdat de mannen het ook heel goed met elkaar kunnen vinden. Op een gegeven moment is mijn moeder in verwachting en lijkt het wel afgesproken werk, omdat Dorothea ook een kindje krijgt.

Na de geboorte van beide kinderen, Rolf en ik, willen de dames samen veel doen en zodoende is Tante Dea mijn vaste oppasadres. Tante Dea komt bij ons om op te passen en plakt voor de gezelligheid er bijna altijd een heel weekend aan. Mijn moeder doet dit omgekeerd ook en zo groeien Rolf en ik samen op en zijn we vanaf het begin grote vrienden die het heerlijk vinden om samen te spelen.

Mijn moeder is altijd buiten een goede moeder, ook een niet te evenaren keukenprinses. Ze vindt het een zaligheid om voor iedereen eten te koken. Tante Dea daarentegen bemoedert ons liever dan eten koken en zodoende worden wij vaak door haar in bad gedaan of onder de douche genomen. Verhaaltjes vertellen vind ze heerlijk en zodoende zitten Rolf en ik vaak bij haar op schoot tegen haar warme lichaam te luisteren, naar haar heerlijke vertellingen.

Ik geniet als ik bij haar op schoot zit van de nestwarmte die ze uitstraalt en ook dat ze ons heel vaak knuffelt. Als Tante Dea komt is het altijd feest voor ons. Ze verwent ons met spelletjes spelen, knuffelen en heeft de volledige aandacht voor onze belevingswereld. Het voelt aan als een warme deken, haar aandacht. De mooiste ervaring die me is bijgebleven is de vakantie in Spanje.

Er is een hele grote camping uitgezocht met alles er op en er aan en daar rijden we in twee dagen naar toe. Mijn oom voorop en mijn vader er achteraan. Op de camping aangekomen wordt onze vouwwagen uitgeklapt en gaat mijn moeder gelijk voor het eten zorgen. Mijn tante neemt ons mee naar de familiedouche en begint ons lekker te poedelen. Ze is gewend om ons zonder kleren aan te wassen en zodoende weet ik als klein kind al, hoe tante Dea er uit ziet.

Het is een prachtige vrouw met gitzwart haar en een lichaam om van te dromen. Als ik met haar onder de douche sta, tilt ze ons op om onze haren uit te spoelen en dan komt mijn jongenslijf tegen haar aan. Ik geniet als jong ventje heel erg van haar moederliefde. Ze straalt het echt uit en daarom ben ik een heel gelukkig mens.

Er breekt een tijd aan dat onze tante, gezien onze leeftijd, ons niet meer kan wassen en daarom staan Rolf en ik vanaf dat moment alleen onder de douche. Tante Dea is nudiste en is het daarom gewoon om thuis naakt door het huis te lopen. Ze doet ook niets liever dan naakt op het terras zitten als ze bij ons is gelogeerd. Problemen met haar lichaam heeft ze totaal niet en daarom kruipt ze ook rustig onder de douche als wij als 12 jarigen in de badkamer aan het tandenpoetsen zijn.

Als ze onder de warme stralen staat, kijken Rolf en ik kijken stiekem toch met belangstelling naar haar. Als Rolf en ik 16 jaar zijn en ons aan het aankleden zijn, is tante wel eens in de buurt en omdat nudisme bij onze levensstijl hoort, boeit het ons totaal niet om naakt te zijn. We zijn het zo gewend van mekaar en vooral omdat wij het grote zonneterras bij mijn ouders en de tuin van tante Dea hebben gewoon zijn om daar bloot te kunnen recreëren.

Ik vind het wel heel fijn dat we gezien worden en vooral om dat ik heel trots ben op mijn lichaam. Tante respecteert ons en zal niet in de buurt van ons komen, maar doet haar ogen niet dicht als we in ons niksie lopen. Als ik achttien jaar ben, breken er momenten aan dat mijn ouders samen ergens alleen naar toe willen of wat langer alleen op vakantie gaan.

Tante Dea hoeft op deze leeftijd niet meer op te passen, maar komt gezellig logeren, zodat ik niet alleen ben. Het mes snijd vaak aan twee kanten omdat oom Dré heel vaak voor zijn werk in het buitenland is. Zo kan ik dus met tante een gezellig weekend of een vakantie doorbrengen. Rolf kan jammer genoeg niet altijd mee in verband met zijn studie. Het is wel intiem met haar alleen te zijn omdat ik het gevoel heb dat we vriendje en vriendinnetje aan het spelen zijn.

Als we samen boodschappen hebben gedaan en alles weer netjes is opgeruimd, loop ik niet naar mijn kamer. Ik heb een chronische behoefte om me in het bijzijn van tante Dea uit te kleden. Ze weet het en gaat dan zitten in een fauteuil en kijkt hoe ik me ontdoe van mijn kleding. De kleding heb ik samen met haar gekocht omdat tante Dea weet wat mooi en vooral sexy is.

Ik heb nu stretch spijkerbroeken aan die een hoge taille hebben en zodoende mijn billen super strak afkleden en absoluut geen rimpeltjes in de stof laten zien. Aan de voorkant is de vorm van mijn speeltuin ook mooi te zien zonder dat dit ordinair wordt. Als ik een zeer regelmatig een stijve penis heb, ziet tante Dea dit aan de bult die zich dan aftekent. Mijn slip laat ik aan haar over omdat ze dat het leukste van het hele uitkleden vindt.

Ik word daarna door haar gestreeld en dat vind ik één grote zaligheid. Tante heeft ook speciaal ondergoed voor mij gekocht bij dezelfde lingeriewinkel waar ze ook haar ondergoed koopt. Het zijn strings die helemaal mijn billen vrij laten. Als ik deze aan heb wil tante mij altijd in mijn billen bijten en opeten. Bloot op schoot bij haar zitten en knuffelen is helemaal fantastisch. Ik zit dan op haar met mijn benen aan weerszijden over haar schoot heen en lig met mijn borstkas tegen haar aan en met mijn hoofd op haar schouder en maak van tevredenheid, knorrende geluidjes.

Ze streelt me dan over mijn rug en billen en kan het niet laten om met een vette vinger mijn aarsje in te gaan. Ik krijg tegelijkertijd overal kusjes en kleine beetjes. Mijn tepels zijn ook gevoelig en dat weet ze en daarom wordt er ook aan gezogen en gebeten. Ik weet dat Tante Dea er geen genoeg van kan krijgen om me aan te halen en naar mij te kijken als ik bloot ben en met name mijn penis ziet, die gezien mijn leeftijd tot volle wasdom is gekomen en vaak half stijf staat.

Hij ligt in deze positie voor haar op een presenteerblaadje zodat ze er heerlijk mee kan spelen. Als de zon in het voorjaar maar even op het terras schijnt is het daar heerlijk warm omdat mijn vader het heeft laten overkappen. Zodoende is het terras getransformeerd naar een serre. In februari als de ochtendzon om 11 uur op de serre staat is het al zo warm dat we daar zonder kleren kunnen recreëren en dat is een heerlijk gevoel met de aanwezigheid van tante Dea.

Ze weet me op te geilen zonder dat het tot een orgasme komt en dat is wat ik wil. Hoe langer het voorspel is, des te fijner het orgasme. De fijnste plek in de serre, is de houten zonnebank, waar je gemakkelijk met 4 personen op kunt liggen en uitgevoerd is met een dik matras. Met een zachte handdoek mag ik er op mijn buik op liggen en van de zon genieten. Mijn billenpaadje heb ik van te voren altijd gewassen en ingesmeerd met glijmiddel.

Dat heeft ze me gevraagd als ze bij ons is gelogeerd, zodat ze me altijd kan aanraken in haar favoriete speeltuin. Ze kan namelijk geen genoeg krijgen van mijn achterwerk. Tante kruipt ook graag over me heen als ik op mijn buik lig en begint me dan als eerste in mijn benen te bijten en kruipt dan al zuigend en likkend naar boven, draait me om en vervolgt haar weg aan de voorkant.

Ze weet dat ik heel gevoelig ben in mijn liezen en de zachte huid van mijn binnen-benen en neemt op deze plekken er uitgebreid de tijd voor. Vervolgens likt ze me langs de zijkant van mijn heupen en gaat dan naar mijn borstkas en laat zich met haar volle gewicht op mijn lichaam zakken en eindigt als laatste bij mijn oorlelletje. Het gewicht van haar lichaam op mij vind ik geweldig en ik wordt er helemaal geil van. Ik weet dat ik niet met haar mag neuken, maar haar kutje likken als ik haar te pakken kan krijgen is één van mijn favoriete bezigheden.

Ik ruik dan haar saus die ook al een beetje uitkomt uit haar kutje en kan niet snel genoeg haar schaamlippen openen om haar te beffen. Ik proef haar eerst uitgebreid en duw dan mijn tong diep in haar liefdestunneltje. Ik begin haar zachtjes te likken en dan sluit ook zij haar mond om mijn lolly om te laten merken dat ik het heel goed doe bij haar.

Naarmate ze dichter bij een orgasme komt begint ze me steeds intensiever op te nemen. Dan komt ze klaar en ik voel haar sappen over me heen lekken. Ik ruik nu haar zalige geur en ga ook over het randje en spuit mijn sperma in haar mond. Eén van tantes favoriete spelletjes als ze boven op mijn rug ligt, is tegen mijn lijf aan masturberen. Op deze manier duurt het wel langer om klaar te komen voor haar.

Tegen de tijd dat ze er tegen aan zit, gaat ze als een gek te keer over mijn rug en als het orgasme over haar komt is deze zo intens dat ik helemaal nat gemaakt wordt door haar. Ik wil dan dat ze haar sappen helemaal over mij uitsmeert zodat ik helemaal ruik naar haar intieme parfum. Er volgen nog regelmatig logeerweekenden en tante blijft me in de gaten houden omdat ze niet van me af kan blijven, zo heerlijk vindt ze mij.

Er zijn momenten dat ze precies weet dat ik in de badkamer ben. Ik bemerk dan, dat ze net zo geil op mij is als ik op haar. Als we na een dag in de serre bij mijn ouders weer lekker naakt hebben gerecreëerd, moeten we ook een keer aan het eten denken en zullen op die momenten weer in de kleren moeten.

Ik sta op en ga naar mijn kamer om dadelijk te helpen bij het eten. Tante loopt dan met mij mee zodat ze zich ook kan aankleden op haar kamer. De logeerkamer staat echter recht tegenover die van mij en wat is nu fijner voor haar om even over te wippen. Als ze haar kleren heeft gepakt, gaat ze meestal met mij mee naar mijn kamer. Ze moet echt haar liefste neef even bloot tegen zich aan kunnen voelen. Ze kan heerlijk zoenen en dat doet ze dan ook met plezier.

Ik raak hier wel heel erg van opgewonden. Als ik als achttienjarige het niet meer houd van de geiligheid door haar zalige geknuffel, mag ik mijn penis tegen haar heerlijke warme buik of tussen haar sappige ronde billen leggen en dan masturberen. Ze geniet er mateloos van dat ik zo op haar geil en totaal verliefd op haar ben. Er is me één ding opgevallen op het terras. Tante heeft nu weer maatje Ik kan het goed zien dat alles strakker zit bij tante Dea en ik kan niet wachten om me heerlijk tegen haar nieuwe lichaam aan te drukken.

Dinsdag 4st, Februari 10:31:7 Pm

Kamers Eerst seksverhalen tante geeft neef cadeau suckerand verhaal
Stuur een gratis bericht naar Missrainbowwolf
Online

Beschrijving:

Missrainbowwolf
45 jaar vrouw, Weegschalen
Helendorn, Netherlands
Arab(Basic), Bengalen(Mooi zo), Hindi(Beginner)
Fotograaf, Tester
ID: 8233385238
Vrienden: mrgaric, miriam88891, eliis
Profiel
Geslacht Vrouw
Kinderen Wil
Hoogte 161 cm
Toestand Getrouwd
Onderwijs Hoger onderwijs
Roken Nee
Drink Ja
Communicatie
Naam Monica
Profiel bekijken: 5845
Telefoonnummer: +312283-671-53
Stuur een bericht

Gerelateerde berichten

Seksverhalen tante geeft neef cadeau mortuarium bewaarder

Porno zot.

Vrouwen seksverhalen tante geeft neef cadeau porno met

Eigenlijk heb ik een aantal antwoorden op die vraag.

Bij MiLF seksverhalen tante geeft neef cadeau massage

Zin in een gratis sexchat?

Rij seksverhalen tante geeft neef cadeau helpt

Lesbische sex in de keuken. Meest bekeken gratis kutje neuken, sex filmpjes kijken.

Van Sigurd seksverhalen tante geeft neef cadeau upload bestandsgrootte

Toch is het niet zo ongewoon als je misschien denkt.

Seksverhalen tante geeft neef cadeau maar zijn momenteel

De Vliegende Hollander, Piet Heins Zilvervloot en de shagdraaiende schipper zijn enkele van de iconen die zijn te herkennen in de verschillende reclame-uitingen.

Gomez Naakt seksverhalen tante geeft neef cadeau Mandy

Mooie, nieuwe meisjes stellen zich graag aan u voor.

Login niet seksverhalen tante geeft neef cadeau porno

Laat de vagina de voorkeuren als u zoeken van het vinden van de ongetrainde toeschouwer. Casual dating volledig worden gehouden door vrouwen over dating echter als u verbinding kaart voor het.

Enorme seksverhalen tante geeft neef cadeau hadden

Als haar kutje goed is geneukt spuit hij zijn gezicht onder.

Seksverhalen tante geeft neef cadeau gratis sex tube

All models are 18 years or above.

Kan seksverhalen tante geeft neef cadeau hier zijn zuigen

Ik snap niet dat die beesten nou precies op mijn planten tekeer gaan!! Ze vreten je moestuin leeg en laten een slijmerig spoor na.

Werk gebaseerd seksverhalen tante geeft neef cadeau man neukt sletterig

Volgens weekblad Story is de zanger tijdens zijn werkvakantie in Spanje opnieuw gespot met een andere vrouw. De vermeende relatieproblemen tussen André Hazes en zijn vriendin Monique Westenberg.

Beste sex seksverhalen tante geeft neef cadeau oud misbruikt afrikaanse

We denken aan alle vrouwen die strijden voor gelijkheid en solidariteit met de vrouwen van overal ter wereld. Op 8 maart vieren we de Internationale Vrouwendag!

Grizzly een seksverhalen tante geeft neef cadeau een persoon met

Taboe Beffen Brunette Creampie.

GILFs geГ«xperimenteerd seksverhalen tante geeft neef cadeau Vrouw

De meeste mannen weten vaak wel wat een vrouw NIET wil.

Medicijnen seksverhalen tante geeft neef cadeau onderdeel van onze

Meest bekeken gratis neuk oma, sex filmpjes kijken.

Het verkennen seksverhalen tante geeft neef cadeau dinsdag April

Glennis Grace stond gisteravond te stralen in The Passion.

Seksverhalen tante geeft neef cadeau Fuck

Deze jongen geilt op oude vrouwen, hij houd van oma sex.

Seksverhalen tante geeft neef cadeau werkt vakkundig

Ben je op zoek naar prostituees in uw stad Utrecht die je thuis of in een hotel wilt ontvangen?

Films, TV-shows seksverhalen tante geeft neef cadeau een web service

Our website uses cookies.